Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Károly 99
    csendes tag

Szia,

ismert probléma, ezért alapból tiltva is van a hibernálás a 19-ben Mate és Cinnamon alatt is, úgy tudom. Csodálkozom is, hogy akkor te hogyan tudsz hibernálni.
    Telepítéskor csináltál swap partíciót és ha igen, mekkora mérettel? (Minimum a RAM-méret ajánlott, de kevesebb RAM esetén ajánlott a duplája.)
    Illetve, szükséged van ezekre a funkciókra egyáltalán? Ha van SSD a gépben és arról megy a rendszer, szerintem nem nyersz időben a hibernálással semmit, ráadásul sima kikapcs utáni indításnál is ugyanúgy ott lesznek a megnyitott programok, böngészőablakok, stb.
    Ha esetleg szánsz valamennyi összeget a gép fejlesztésére, elsőnek a Codegen-t cseréld le legalább valami alap FSP-re, mielőtt magával ránt valamit. Tápos topikban tudnak erről bővebb info-t adni.

Természetesen készítettem egy 5,5 GB-os swap partíciót a telepítéskor, és csak egy 250 GB-os HDD van benne. A "Felfüggesztés" (készenléti állapot) funkcióra mindenképp szükségem van rá, de jó lenne, ha a hibernálás funkciót is tudnám használni. Amúgy meg próbáltam a sima kikapcsolás utáni indítást is, de nem maradt meg az előtte megnyitott program (alkalmazás), mert még nem láttam ilyet, hogy megmaradnának a kikapcsolás előtt megnyitott alkalmazások.

Új hozzászólás Aktív témák