Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Warton

őstag

válasz CPT.Pirk #98878 üzenetére

Eleve a lutrisos link több mint egy éves. Emlékeim szerint anno elindult lutrissal, de kb. 3 verzióváltás után kakukk lett az egész. Nem tudom, ti most próbáltátok?

Saját tapasztalatom szerint Lutriszal most nem indul el. A log mindenféle errort dobál rád dxvk meg a frincfranc, dxvk-t kikapcsolod, utána fekete kocka, de igazából semmi értelmezhető nem jelenik meg nálam, biztos lehet állítgatni, de ki a tök ért hozzá? Én nem. Persze lehet, hogy az én Manjarommal van a baj, nincs kizárva.

Ezzel szemben exe letölt, kattrá, wine feltelepíti, utána a WGC feltelepíti a játékot és játszol, folyamatosan frissítgeti magát és eddig (kopp-kopp) semmi gond nem volt a wine-nal, meg ezzel a játékkal. Most megnéztem 1.0.22 óta használom így a játékot, ami elvileg 2023. októberi kiadás, kb. 1 éve.
    Úgy, hogy az SDDM-em nem működik, Manjaron még mindig x11-et használok nem waylandet, , át se tudom állítani valamiért, ott is valami gebasz van, mert az a plazmás frissítés nekem sem sikerült, a mesanonfrees csomag maradványok még mindig szemetelnek és a mesat sem tudom a hivatalos manjarosra frissíteni. Szóval egy csomó szar van a rendszeremen, de a World of Tanks megy.

Tényleg a mesásra mond valaki valami okosságot, hogy hogy lehet, hogy a kisebb verziószámút újabbnak veszi?
    Illetve ennek ellenére lehet forceolni a frissítést ezekre a csomagokra, anélkül, hogy nuke-olnám a rendszert?

Új hozzászólás Aktív témák