Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- gerner1
- Kalandor: Habemus papam
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Tudom vasárnap este kicsit nyugisabb minden, de térjünk vissza a topic témájához, Linuxszal az alkoholizmus ellen!
-
Petya XT
senior tag
válasz
Rowon #100572 üzenetére
Én konkrétan beleálltam tőle a földbe. Dolgoztam 3 műszakban 21 évet takarmánygyártásban, stresszes meló volt, 800T/24 óra, hét monitoron ment a keverő, plusz a betárolás és a kiadás. Nem tudtam aludni, egyre többet ittam, itthon, meló után. Először csak sört, 2-öt, utána hármat, négyet, és jött a rövid. Persze aludni ez után sem tudtam, sőt...csak rontott. Egyszer gondoltam ez így nem mehet tovább(akkor már nagyon rosszul voltam). Felmondtam, egyik napról a másikra eldobtam a piát, volt 3 nagyon szar hónapom, szedtem a nyugtatókat, remegett kezem-lábam. Az első évben még hiányzott, utána már nem. Kerestem másik munkát.
Mocsok egy valami tud lenni, ha az ember nem figyel oda. Én konkrétan eldőltem, mint a rohadt nád tőle. Nálam is működik a gát, ha lemegyek valami késdobálóba ismerőseimmel, kávé, ásványvíz...éppen a múltkor néztem 500 forint egy üveg sör.
Anyagilag sem bírnám.
-
válasz
Petya XT #100571 üzenetére
Lehet én is az vagyok, nem tudom, ahhoz képest elég jól tartom magam. Anno inkább nagyivó voltam, elmentünk minden hétvégén a haverokkal bebaxcsizni. Csak ez már az életkoromhoz képest igencsak túlszaladt, már soknak éreztem, na meg pénzben sem volt kevés. Aztán úgy voltam vele, hogy most már elég. Nem tudnék újra inni, mindig van bennem egy pszichés blokk, ha meglátok egy pohár valamit.
-
Petya XT
senior tag
válasz
tordaitibi #100560 üzenetére
Ne utáld Tibi, nem ellened van, hanem érted. Persze, kellemetlen néha, de így nagyon sokat javítanak a biztonságon. Szinte mindenki használja, a Cloudflarenél ilyen, másoknál meg kijelölsz öt biciglit, vagy összeillesztesz egy kutyát.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest