Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1043) Bozso68 válasza M3Ny3'T (#1042) üzenetére


Bozso68
senior tag

Szia!

Akkor szép sorjában:
1. Szerintem ezt a típust nem igazán akkus használatra találták ki, nekem hálózatról megy, az akku csak egyfajta szünetmentes tápként dolgozik benne. Mások talán más tapasztalattal bírnak.
2. GDDR5
3: Ez a masina játékra lett kitalálva, nagyon jó a hűtése, bírja a strapát.
4. Lengyelországi a szerviz, erre azt javasoljuk, hogy vásárlás utáni elállási időben kell nyúzni a vasat, hogy mindenképpen kijöjjön a bibi, és akkor a boltnak kell visszaadni a gépet, és újat venni. Gond főleg a régebbi szériákkal volt (touchpad), ezeket már tudatos választással el lehet kerülni (pl: I7 freedos-nál kerülendő az 59-356564, és javasolt az 59-367183, ami pl nekem is van). És még páran a hangszóró rezonanciára panaszkodtak, ha jól emlékszem, főleg I5-ök esetében jött elő, de ez 2 perc használat után kiderül. Ha nem jön elő tesz alatt bibi, kicsi az esély, hogy később gond lesz bármivel, legalábbis eddig nem hallottunk ilyesmiről. A központosított lengyelországi gariztatás a Lenovo-nál most még nem teljesen kiforrott, hallani ezt-azt, talán jobb elkerülni, de tuti, hogy javulni fog.
5. Optimus egyenlőre még tiltva van minden üzemmódban.
6. Lásd 4. pont.

Itt olvashatsz a vasról egy profi tesztet, még a régebbi szériából.
Én csak javasolni tudom, az Y500-at, főleg I7-tel, és mindenképpen WIN8-cal kell használni, még ha freedos-szal is veszed.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.