Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- janacsi: Kasztrendszer?
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
-
LOGOUT
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
LÁZ
Topikgazda
-
Throme
veterán
Lego 21313 Hajó a palackba szett megrendelve Lego shop-ból.
Tudom várhattam volna, míg dupla VIP pont jár érte vagy akciós, vagy BlackFriday..stb ... stb...
Annyi baj legyen...Ha valaki már összerakta jöhet egy kis beszámoló.
-
A Carribean Clipperhez nem tud valaki ldd-t vagy normális építési útmutatót? Kifolyik a szemem, de monitoron nem nagyon látom mit-hova kellene rakni.
szerk: meglett -
LÁZ
Topikgazda
Marvel promók 3.ától elvileg nálunk is
ajándék röpcsi 20k felett
7k felett HulkBuster színes print, a fekete fehér változat pedig jár a big one HulkBusterhez.
-
-
[CsuCsu]
őstag
válasz
lord.lakli #21584 üzenetére
Ha ez igy van, akkor a fentebb emlitett tesztek az inferior eszkozokon hogyan lettek elvegezve?
-
Djuree
félisten
válasz
apropoteam #21577 üzenetére
az összes manapság kapható normálisabb márkás tableten el fog menni nyugodj meg.
legalábbis droidoson.
-
zsuha
aktív tag
válasz
apropoteam #21575 üzenetére
Hi, tedd fel a kérdésed a Milyen tabletet vegyek topikba, ott javasolnak neked best buy tabletet a penzedert.
-
lord.lakli
őstag
válasz
bobafett #21585 üzenetére
Későn jutott eszembe, hogy pontosabban kellene fogalmaznom.
Boost megy telefonon (tudom róla volt szó), EV3 programozó itthoni cuccokon nem megy (csak tabletre van tudtommal). A lényeg annyi lett volna, hogy a programnál is meg lehet adni minimális hardver követelményeket, így lehet, hogy telepíteni sem engedi. -
Janaboy
veterán
Nekem a HTC 10re felment simán
-
bobafett
tag
válasz
lord.lakli #21584 üzenetére
Nem úgy van, hogy már van app mobilokra is? Vagy azok nagyon kicsik, hogy jól lehessen használni?
-
[CsuCsu]
őstag
válasz
Szerintem ez ugy van, hogy a specifikacio alatti keszuleken nem garantaljak a hibatlan mukodest. Mukodni mukodik, csak nem panaszkodhatsz ha valami gebasz van a szoftveres oldalon.
-
edgR
őstag
válasz
Emberi tényező: ők is hibázhatnak
Szerintem, amik a "tesztelt eszközöknél" fel vannak tüntetve, azok mindegyikével működik a Boost! Csúnya lenne, ha azért lennének feltüntetve, mert azokon tesztelték ugyan, de nem működött -
Throme
veterán
Lego.com-os shop-ból rendelve kb mennyi idő alatt szokott megérezni a termék?
Természetesen raktáron lévő szettről van szó.Úgy néz ki jövő 7 végén lesz egy kis időm, meg nyugalmam és egy névnapi szetten gondolkodom
önző módon magamnak
kösz!
-
apropoteam
újonc
Androidosat szeretnék.
Csak azt nem értem, hogy egy ilyen komoly cég mint a LEGO hogyan adhat egymásnak ennyire ellentmondásos információkat mint a fent linkelt oldalán.
pl. követelmény 1,4GHz-es kétmagos proci és Bluetooth 4.1 vagy magasabb
és a tesztelt eszközök között ott van például az általad említett Lenovo Yoga Tab 3 ami a fenti két kritérium közül egyiknek sem felel meg (1.3GHz, 4.0 Bluetotth) -
edgR
őstag
válasz
apropoteam #21575 üzenetére
Az általad átküldött linken szerepelnek a "tesztelt eszközök"-nél!
Android OS esetén például a Lenovo Yoga Tab 3: 50 - 55 000 Ft, de a kiválasztás egyéni preferencia kérdése (főleg platform/OS eldöntése után) -
apropoteam
újonc
Sziasztok ! Segítségre lenne szükségem
A fiamat szeretném egy Lego Boost-tal meglepni.
Tabletet is veszek hozzá.
Néztem itt a támogatott eszközöket: [link]
Bluetooth 4.1-et ír minimumnak viszont a tesztelt eszközök között több olyan is van ami csak 4.0 ?
Milyen tabletet érdemes venni hozzá, ami tudja a BTLE-t max. 60ezerig ? -
atus72
őstag
válasz
PR0JECTNR56 #21572 üzenetére
Szépen összefoglaltad a problémákat!
Részemről dobtam a témát, foglalkozzunk a játék örömteli részével -
PR0JECTNR56
addikt
válasz
atus72 #21571 üzenetére
Máris sokkal jobb.
Természetesen ezzel a részével tisztában vagyok, Foxconn háló, sweatshopok, csipetnyi kirakatkommunizmus jelentős kapitalista lánggal karöltve, Tienanmen téri események óta erősen kérdéses jogkövetési formák, valamint a standard corporal magatartás a cégek részéről - 0.1% realizálható profitért az anyánkat is eladjuk a Gestaponak stb.
Értem az aggodalmaidat ebből a szempontból, erkölcsi talapzatról nézve a LEGO-nak kiemelt felelőssége lenne, hogy az eddig ismeretes tények alapján, ne hozzon létre production plant-et egy ilyen helyen, de valószínűtlen, hogy ez megváltozna a közeljövőben (ettől függetlenül személy szerint helytelenítem a gyerekmunkát, emberi jogok konstans felülbírálását politikai vagy céges érdekek mentén és így tovább, de ez már tényleg egy tök másik topik).
-
atus72
őstag
válasz
PR0JECTNR56 #21570 üzenetére
igazad van, rosszul fogalmaztam, azt szerettem volna írni hogy nem a minőség miatt kellene aggódni Kínával kapcsolatban, sokkal inkább az emberi jogok miatt, de ez nagyon messze vezető történet.
-
atus72
őstag
válasz
PR0JECTNR56 #21567 üzenetére
Nem baj ha nem érted miért baj Kínában gyártatni bármit is.
-
Dareiosss
senior tag
válasz
atus72 #21559 üzenetére
Nem olcsó a lego sosem volt az, de nyilván olcsóbb se tud lenni, hisz már nem Kínában gyártat. Plusz ugye a kereskedőknek a saját listaárához képest 50-60% olcsóbban kell adnia, hogy megérje viszont-eladni. A lego shop meg pont ezért nem tud olcsóbb lenni. Marad az akciózás meg a promóció, vip pont, ritka készletek.
A véleményem meg a gyors kifuttatásról: nem véletlen, hogy ezt csinálják, hisz a legonak is az az érdeke, hogy maxon pörögjön az éppen futó termék. Ha látják, hogy kevés fogy inkább leállítják és jön egy új termék ami maxon pörög.
Nekem az ügyfélszolgálat azt mondták, azért futtatták ki pl a ferrárit, mert az fogyott a legkevésbé az autók közül. Míg a miniből sokat eladnak még most is, pedig régi készlet. -
válasz
atus72 #21555 üzenetére
tegyük fel eladja. van nyíregyen kb. 2000 dolgozó (világszerte közel húszezer), ellenőrizgesse őket egyenként akinek két anyja van.
4 lego gyár van a világon, és a lego eladásait nem befolyásolja az, hogy a dolgozók hogyan seftelnek vele.
ez inkább egy lehetőség, hogy pár százalékkal a bolti ár alatt is hozzá lehet jutni az új készletekhez, bontatlanul, másodkézből. -
atus72
őstag
válasz
Retekcloud #21554 üzenetére
Pont leszarom a Falcont, de a LEGO-nak miért nem érdeke hogy a dolgozói "értékesítést" kezelje?
Értem ez alatt, hogy kap kedvezményt a polgár de nem adhatná el x évig.
Furcsa lenne ha mondjuk féláron benzint kapnának a MOL dolgozók és azzal kereskedhetnének, persze
lehet hogy így van csak nem tudok róla -
Revolit
senior tag
válasz
Retekcloud #21551 üzenetére
És ezzel mi a probléma? Komolyan érdekel, dolgozói készlet bármiben más mint amit botban veszel? Én úgy tudom, csak valami zöld matrica van rajta.
Amúgy te olcsóbban megveszed mint boltban, dolgozó még keres rajta. Én ezzel nem látok problémát, win-win. Ha drágábban adná, kihasználva hogy most nem kapható, na az lehet nem lenne a legkorrektebb, de ahogy mondták, szabad piac van.
-
akinek régebbi ldd van fent, az megnézné, hogy a 4178 train baseplate fent van-e neki benne, illetve ki tudná-e nekem exportálni egy lxf fileba?
köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest