Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  League of Legends (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-06-05 19:57:39

LOGOUT.hu

Hasznos linkek

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#46035) Yodamest válasza Beni97 (#46033) üzenetére


Yodamest
addikt

"Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de én imádom, a játék kb legjobb része az mikor olyanokat versz el akiknek nagy a szája"
És a legrosszabb része is ez a játéknak, amikor olyan ver el akinek nagy a szája! Mégpedig azért, mert nem a te hibádból teszi, te hozod ellene a lanet, kinyirod, kigyilkolod, de elmegy és szed 8-9-10 killt a csapattársaidon és gg.

Most is volt egy ilyen fent emlitett meccsem: topon Yasuozott a gyerek és elképesztő jól tolta. Látszott hogy smurf, mert majdhogynem egálban volt az én Illaoimmal, ami nagyon nagy szó. Persze őt is megöltem 2-3X és beszoritottam torony alá, csak nehezebben mint amit megszoktam másoknál. Lubickolt a Yasuoban, látszott hogy baromi nagy lelkesedéssel és elszántsággal játszik. Ezzel is nagyon ingerelt :)

Na és utána jött persze az elkerülhetetlen, nálunk 1-2 AFK a többiek meg valami 10-3 ba feedelték a Yasuot egy pillanat alatt. nyilván le is hozta a meccset, persze mondom szokás szerint emberhátrányban kellett játszanom, de már megszoktam.

http://eune.op.gg/summoner/userName=Bortozila
Ő volt az, érdekes igy az adaplapja alapján nem mondanám meg, hogy smurf, de az biztos hogy legalább gold vagy plat szinten játszott. Ezt egyébként miből lehet látni ilyen esetben?

UI: am mi ez a rengeteg afk? KB minden 4. meccsemet tudom teljes látszámú csapattal végigjátszani, mindig kilép valaki. És persze lose....

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  League of Legends (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.