Hirdetés

2024. június 8., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  LCD TV topic (téma lezárva)

Hozzászólások

(#13907) Fasten


Fasten
tag

Sziasztok!

Megléptem, 2 napja egy UE40D6500 nagyon boldog tulajdonosa vagyok! :C :C

A TV szuper, nálam 10/10, de nem fényezni akarom, hanem 1 kérdésem lenne a nagyérdeműhöz :)

Szóval a kép fajin, pixelhiba nincs, kis clouding, de bőven az elvselhető határon belül ( legalábbis nekem ), van viszont egy érdekes dolog. CSak ha focit nézek, sehol máshol nem láttam ( film, tenisz, kézilabda stb ), szóval csak foci esetén jelentkezik az, ha a távoli kamerán van a kép, és mondjuk gyorsan elforgatják ( kapuskirúgás, felszabadítás, megindulás stb ), szóval ha gyorsan mozog a kamera, akkor függőleges irányban nagyon enyhén észrevehetően, de függőleges csíkok jelennek meg, amik kcsit sötétebb tónusúak, mnt a háttérkép! Nem tudom máshogy megfogalmazni. Függőleges, és csak akkor, ha a közvetítő kamera gyorsan mozog, tehát az egész perspektíva gyorsan mozdul, akkor függőlegesen, nagyon enyhén észlelhetően, de kicsit sötétebb tónusú a megjelenítés.

Ez micsoda? :-) Gondolom, a technológia velejárója, de a hozzáértők esetleg megerősíthetnének, még 72 órán belül vagyok :DD

DE amúgy a TV szuper, nagyon bejövős!

üdv!

Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  LCD TV topic (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.