Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#35901) Depression válasza Fidel76 (#35900) üzenetére


Depression
veterán

Na ja, de nem csak pénzről van szó. A környezetvédőket nem érdekli a te pénztárcád, viszont csak magyar viszonylatban kb. 3 millió háztartásnál ez több ezer tonna faszén nem elégetését jelenti.
Nem azért tiltotta be az EU a 100W-os körtéket, hogy kisebb legyen a számlád hó végén.

Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.

(#35902) guriga1234 válasza kcsaba-00 (#35895) üzenetére


guriga1234
addikt

Akkor sem.

(#35903) mutyi


mutyi
őstag

Sziasztok!

Régen írtam már a fórumra.
Érdeklődnék,hogy mi a véleményetek a Samsung 620R3W típusú tv-ről?
Ez gyengébb mint a 656 volt?

(#35904) anrab válasza 5oultrain (#35831) üzenetére


anrab
addikt

nem egy xbox menüvel kell megnézni!
én tv adást nézek és ott észre venni a precíse és a perfect közti külömbséget. idáig is jó volt a kép de most sokkal jöbb. a szín a kép minősége, élesebb kontrasztosabbak a színek, tisztább. az ambilight-en is észre venni. erősebb élénkebb színek. még az is élesebb és kontrasztosabbnak látszik a falon. nem tudom másképp leírni. a proci teljesítménye is jobb. az egész gyorsabb. főleg az internet.
inkább úgy fogalmazok hogy, olyan érzésem van megint mintha új tv-t vettem volna. úgy hogy ha az ötös szériánál is ugyan az a proci lenne, amit nem tartok valószínűnek akkor tv-t nézz rajta és ne 720p-t. rögtön látni a külömbséget. de szerintem 7-es szériának a procia lessz benne, amit szintén észre fogsz venni.
minden szempontból van külömbség. nálam nem kétséges hogy megy. viszont aki nagyjából ért hozzá, lenne egy kérdés. nem megy a tv kárára? úgy értem hogy a panel bírja a nagyobb teljesítményt? bár szerintem u.a. a panel mint a 9-es. vagy a proci? electronika?

(#35905) 5oultrain válasza anrab (#35904) üzenetére


5oultrain
aktív tag

Nem tudom neked hogy van, de nekem 3 közül lehet választani:

Pixel plus HD (alap)
Precise pixel
Perfect pixel

Gondolom ezek közül a perfect pixel a legjobb, arra is állítottam rá, de azzal én is egyet értek, hogy szerintem nem a 9k sorozat procija van benne, hanem esetleg a 7 -esé így lehet értelmesebb lenne azon (precise) megnézni hogy milyen a kép. Hátha eddig azért nem láttam különbséget mert eleve nem tudja a perfect pixelt. Esélyesebbnek tartom a precise -t

Az viszont érdekel, hogy emiatt károsodhat-e a tv.

[ Szerkesztve ]

PSN ID: legalkriminalz

(#35906) johnny82 válasza 5oultrain (#35905) üzenetére


johnny82
őstag

Nem beszólni akarok, de alapból nem elég jó a tévétek, hogy mindent átállítgattok benne? :F

(#35907) 5oultrain válasza johnny82 (#35906) üzenetére


5oultrain
aktív tag

Ebben igazad van :K , de szerintem téged se hagyna nyugodni, ha tudnád, hogy kis állítással még jobb lehet, nem igaz?:)

PSN ID: legalkriminalz

(#35908) Yany válasza guriga1234 (#35867) üzenetére


Yany
addikt

guriga1234:

Manapság sok helyen reklámozzák a LED tévéket. Amellett, hogy jóval drágábbak, nem biztos, hogy jobbak is. A LED annyiból LED, hogy a háttérvilágítás LED-es, ami maximum a fogyasztásban jelent valamit (kevesebbet fogyaszt valamivel, de nem sokkal).

A Samsung LE40B650 és UE40B7000, ahogy eddig néztem teljesen azonos képességű, leszámítva, hogy utóbbi LED-es. A megállapításod pedig teljesen helytelen, ugyanis alig több, mint a felét fogyasztja (adatlap szerint) a LED-es a CCFL-es megoldásnak: 140W a 240W ellenében. Ez azért már nem kicsi különbség, még ha nem is megy folyton a TV. Lehet, hogy én is eltúlzom a dolgot, de én pont arra várok, hogy karácsony környékére lemenjen a LED-es TV ára 300 alá, hogy kicsit környezettudatosabban vásároljak. Na meg állítólag szebb is a képe kicsit. A DLNA, 100Hz és hasonló dolgokban én pontosan ugyanolyannak találtam a kettőt.

[ Szerkesztve ]

Építs kötélhidat  -  https://u3d.as/3078

(#35909) johnny82 válasza 5oultrain (#35907) üzenetére


johnny82
őstag

Lehet, de én szerintem félnék, hogy elkúrok valamit benne.

Mod: TvNetwork kábeltévém van, és mikor beszerelték a tévémet (40B650) először csak analóg jelet kerestettem vele, ami rohadtul sz@r volt. Már pont intézni akartam stb-t, mikor csak lefuttattam egy digitális keresést is. És tök király, befogott minden csatornát digitálisan, így 576i-ben fogok minden csatornát és tudom használni az EPG-t is. Ez csak azért írtam le, mert én furcsálltam, hogy sima kábelon is digitálisan is jöhet a jel.

[ Szerkesztve ]

(#35910) szabi__memo válasza Yany (#35908) üzenetére


szabi__memo
nagyúr

Nagy vonalakban csak de én is úgy néztem, hogy kb ezek között tényleg csak a led a különbség. És én is ilyen várakozó állásponton vagyok.. Nem tudom milyen csökkentésre lehet számitani addig, de reméljük a legjobbakat! :DD

(#35911) guriga1234 válasza Yany (#35908) üzenetére


guriga1234
addikt

"kicsit környezettudatosabban vásároljak" - ez tetszett. Ismét egy környezetvédő? :)
A "nem sokkal" - megfogalmazás tett be neked? Nálam a sokkal kevesebb, az a kb. tizedénél kevesebb fogyasztást jelenti, nem pedig pár Wattot. Ha összehasonlítod, hogy otthon nálatok milyen fogyasztási adatok vannak az összes elektromos fogyasztóra vonatkoztatva, akkor a csökkenés mértéke még sokkal kisebb százalékosan.
Kiszámolhatod azt is, hogy az árkülönbözetből adódóan mennyi idő múlva jársz jobban (sokára!). A LED-es háttérvilágításnak is megvan a saját nyűgje, de ezt majd megtapasztalod magad, ha olyat veszel. Nem akarlak lebeszélni róla, olyat veszel, amilyet akarsz.

(#35912) Windex válasza toeki (#35858) üzenetére


Windex
tag

Rákérdeztem az ügyfélszolgálatnál, elvileg ez egy diavetítéses képnézegető lenne. Végülis én azért vettem egy 32"-os tv-t, hogy diavetítés fusson rajta. :DDD Minek is kisebb digitális képkeretet venni.

(#35913) 5oultrain válasza Windex (#35912) üzenetére


5oultrain
aktív tag

Most már ezt is tudjuk, köszi az utána járást :R .
Ja hogy Tv ét is lehet nézni rajta? Én képkeretet indultam el venni és ezt sózták rám :DD

PSN ID: legalkriminalz

(#35914) anrab válasza 5oultrain (#35905) üzenetére


anrab
addikt

szerintem is azt próbáld. a logika azt diktálja. /az enyém/

(#35915) szabi__memo válasza guriga1234 (#35911) üzenetére


szabi__memo
nagyúr

Milyen nyűgjei vannak?

(#35916) ORCA58 válasza tacpeter (#35891) üzenetére


ORCA58
addikt

Egy kis matematika: pl.Ha 1 Millió háztartás van hazánkban akkor az 2 980 000 Kwh/év.
Ez pont annyi, mintha 49 667 db 1,4-es Ford Fiesta egy órán át teljes terheléssel rohangálna. Normál használatnál ez több mint 5 óra és csak kishazánkban.

Ennél nagyobb baj az hogy a nagy kábeltársaságok rákényszerítik a fogyasztókat a SET TOP BOKSZ-ok használatára. Annak ellenére, hogy egyre inkább terjed a Digitális tunerrel felszerelt készülékek száma. Ezzel megkeserítve a TV tulajdonok életét. Rosszabb a képminőség (pl. ha nem vagy HD előfizető csak SCART kábellel, azaz analógra visszakonvertált jellel használhatod a TV-det.) Ráadásul gyakran a leggagyibb Boxokat adják.

Visszatérve témához. Ezek a box-ok a tv mellett plusz 18 - 45 w-ot fogyasztanak bekapcsolva, egyes modellek a készenléti állapotban is hasonlóan magas fogyasztást produkálnak. Mindezt engedik a nagyokosok, pedig ez már komoly + fogyasztást jelent.

(#35917) Yany válasza guriga1234 (#35911) üzenetére


Yany
addikt

1. "Betenni" úgy látom, hogy neked "tesz be" itt néhány vélemény, én pusztán a ködös "nem sokkal" szövegre írtam a specifikációnak megfelelően pontos adatokat (egy mérést is végezhetne valaki az adott típusokkal, hogy mi a helyzet valójában)
2. Ne feltételezz a fogyasztási szokásaimról dolgokat, mert nem ismersz, és úgy tűnik arra nem gondoltál, hogy aki TV-t is ennek megfelelően vásárol, azt talán más fronton is ügyel a fogyasztására. :U Neked, látom, nem sok a 100W különbség sem, de ha abba belegondolsz, hogy hasonló mértékben figyelek az izzókra, a hűtőre, a mosógépre és egyéb eszközeimre, akkor már nem ugyanott vagyunk. Az 1 W-os témában nem tartottam érdemesnek, hogy én is megmondjam a véleményem, de ebben az esetben már tisztán látszik, hogy nem te fogod a Föld környezeti problémáit előrébb lendíteni, sőt... sajnos.

A LED-re volt szintén egy nem túl konkrét kijelentésed, amit kifejthetnél picit. Mit akarsz azzal mondani, hogy "megvan a saját nyűgje"?

Remélem, hogy nem vettél semmit személyes sértésnek és nem is szeretném ha arra terelődne a téma, de azt nem baj ha érzed, hogy nem vagyunk egy oldalon a hozzáállásunkkal. :N

[ Szerkesztve ]

Építs kötélhidat  -  https://u3d.as/3078

(#35918) Yany válasza ORCA58 (#35916) üzenetére


Yany
addikt

De tényleg, mi akadályozza meg az embert abban, hogy a STB dekóder kártyáját a TV-be tegye? Ez nem elég? (nem értek hozzá :))

Építs kötélhidat  -  https://u3d.as/3078

(#35919) dh66e válasza Yany (#35917) üzenetére


dh66e
veterán

Van időd meg egy kis suskád itt nézhetsz ledes tv-ket meg mást is.[link]

(#35920) snipr válasza Yany (#35917) üzenetére


snipr
aktív tag

Ehhez csak egy gondolat: aki tart otthon negylabut (kutya, macska, etc) és pici feleloseget is erez irantuk magában, az standby-t felejtse el, mert biza némelyik masina számukra igen zavaro hangot generál ebben az állapotban! (lásd ehhez kapcsolodo "reklám"/felhivás az animal planeten)

[ Szerkesztve ]

(#35921) VGYke


VGYke
addikt

Itt a Samu internet@TV-vel kapcsolatban azt olvasom, hogy "készülékeket internetezési funkcióval is ellátták és a vásárlóik - a megkötött exkluzív együttműködési megállapodásnak köszönhetően - hat hónapig olvashatják a Yahoon megjelenő híreket és hozzájuthatnak az őket érdeklő információkhoz." Igaz B7-8000 TV-kről van benne szó, de szerintem a Samsung a lényeg.
Mi a bánat ez a 6 hónap :F Utána már nem ingyenes?

kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni

(#35922) wolfman


wolfman
veterán

Aki vágja szóljon valami okosat.

Gondoltam kipróbálom már az új szerzeményemet(SAMU UE40B6000) játékok terén is. Mondom egy régi kedvencemet a Doom III-t próbálom ki. Mivel nem a játék grafikája érdekelt, hanem a kontrasztosabb kép, és szebb színek.
A TV előtt egy Samsung SyncMaster 959NF-esem volt(van). Nagyon szép képe van, kicsik a képpont távja, de egyszer valamiért, nem tudom miért, kattant egyet és a kontrasztja lényegesen leromlott.
Mivel ez a TV gyönyörű kontrasztokat produkál, mondom most fogok fosni rendesen a Doom-ban! Fosnék én, de mikor elindítottam, kapásból előjött egy zavaró dolog(vagy az LCD-k hibája). A kontrasztok valóban szépek, de a TV alap feketéje nagyon világos. Hiába vagyok egy full sötét teremben, a TV bevilágítja a szobám mint egy reflektor. Persze kipróbáltam mindent, a TV levenni a fényt, kontrasztot, de ekkor csak a látható kép lesz sötétebb, a fekete szint ugyan olyan világos marad, amit mondanom sem kell, marha idegesítő. :( Úgy hallottam, hogy ezek a LED-es TVk már nagyon szép feketéket tudnak, mivel ahol fekete van, ott lekapcsolja a LED-eket és ekkor full sötét lesz a kép, de most ez szívenütött. :O

Azt meg szeretném tudni, hogy ezt valami beállítással(szervízmenüben) be lehet állítani, vagy ennyi, törödjek bele?

„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei

(#35923) guriga1234 válasza VGYke (#35921) üzenetére


guriga1234
addikt

Ezt tudja a B650-es sorozat is. Korábban leírtam már, hogy jelenleg milyen lehetőségek vannak. Ha érdekel, olvass vissza.
Elképzelhető, hogy a frissen megvásárolt tévén csak az időjárás és a youtube fog bejönni. Nálam van egy jópár widget ezeken kívül is. Többek között pl. Texas Hold'em Poker :)))

(#35924) guriga1234 válasza wolfman (#35922) üzenetére


guriga1234
addikt

Szerintem a tiedben még nincs local dimming. Elvileg az tudná. A tied szerintem csak ugyanúgy tud működni, mint egy nem LED-es háttérvilágítású, vagyis csak annyit nyertél, hogy valamivel kevesebb a fogyasztása. Viszont jóval drágább... De boldog lehetsz, hogy véded a környezetet :) Ebben a topicban ez nagy piros pontot jelent :))

(#35925) johnny82 válasza wolfman (#35922) üzenetére


johnny82
őstag

Dinamikus kontraszt ki van kapcsolva?
Mod: ha nincs, kapcsold ki.

[ Szerkesztve ]

(#35926) VGYke válasza wolfman (#35922) üzenetére


VGYke
addikt

"..mivel ahol fekete van, ott lekapcsolja a LED-eket"
Ez azokra a led-es TV-kre igaz, ahol a képernyő mögött vigyorognak a ledek, szegmensekbe szervezve (pl. egy szegmensben xdb pl.9, egy kéernyőn száznál több szegmens) és csak a szegmenseket kapcsolgatják ki, ez a "Lokal Dimming". Ilyen pl. a Samu A-s led-es sorozata, Philips 9803, 9704.
A Samu B6-7-8000 az perem világítású, tehát nem a képernyő mögött, hanem a peremén vannak a ledek, ezért vékony. Nincsenek szegmensek, nincs kikapcsolgatás, nins local dimming.
Azért kíváncsi lennék mi van a képernyő mögött, hogy az a peremnél elhelyezett led bevilágít egy 55"-os képernyő közepéig és a szélén és közepén is homogén lesz a fényerő
A Samu B9000-es TV-je lesz ismét képernyő mögötti világítású (kikapcsolgatós ledes), de hogy megőrizzék a vékonyságot és a dizájnt, a csatlakozók nem fértek el a TV hátulján, így külön box lesz hozzá, ami a TV-vel drót nélkül kommunikál.

kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni

(#35927) VGYke válasza wolfman (#35922) üzenetére


VGYke
addikt

Egyébként a leírtakon túl kíváncsi lennék az általános tapasztalataidra, mert 50%-os eséllyel nálam is pályázik egy B7000, a maradék 50%-ért meg 3 típus versenyez
Egyébként itt a B7000-es topik (bár nem pörög) és ugye a 6-7-8ezresek testvérek, még azt sem tartom kizártnak, hogy szervízmenü buherral 6-ból 7 lesz (feltéve hogy van rajta USB meg LAN)

[ Szerkesztve ]

kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni

(#35928) Yany válasza guriga1234 (#35924) üzenetére


Yany
addikt

A Samu LED-es TV-k Edge-lit megoldást használnak, vagyis ugyanúgy a TV kávája mentén helyezik el a LED-eket, minthacsak CCFL-ek lennének. Ennek köszönhetően igen komoly mértékben el tudták vékonyítani a panelt. Ennek gyakorlati hasznát még nem fedeztem fel. :DDD

mod.: látom, VGYKe már megaszondta ;)

[ Szerkesztve ]

Építs kötélhidat  -  https://u3d.as/3078

(#35929) wolfman válasza guriga1234 (#35924) üzenetére


wolfman
veterán

Teljesen jó dolog hogy ezt is akkor tudom meg mikor már megvettem! :) :(

Murphy törvénye!

„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei

(#35930) wolfman válasza johnny82 (#35925) üzenetére


wolfman
veterán

Mint már mondtam, mindent próbáltam. Mondjuk ha sokminden van a képen és emellett fekete rész, akkor nagyon szép, nem lehet észrevenni. Filmeknél az alsó felső csík se világos fekete, kivéve ha maga a film is sötét. :(

„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei

(#35931) wolfman válasza VGYke (#35926) üzenetére


wolfman
veterán

Ez is olyan amiről nem hallottam egészen mostanáig, pedig nézegettem alaposan mit tudnak a TVk. Ami nekem furcsa, hogy én egy korábbi tesztben azt olvastam, hogy ezek a 6.7.8000-es szériák már nagyon szép feketéket tudnak, majdhogynem beérik a plazmákat, de én ennek nyomát se látom. Színekben és kontrasztban igen, de 'valódi fekete' itt nem sok van. Nem lehet az, hogy a teljes tudása asztali lejátszókkal jönne ki? Mert ugye géppel összekötve letilt igen sok alap funkciót, lehet hogy a fényerőt is a gépre bízza.

Ha már azt be tudnám állítani hogy az alap fényereje kissebb legyen már az is fél siker, mert így is akkora a fényereje, hogy kisül a szemem. 50% a max minden beállításnál és néha ez is kicsit sok.

Tapasztalatom: Ezen a fekete mizérián kívül minden hibátlan a TVn. Semmi kifogásolhatót nem vettem észre. Talán két dolgot:
1.: Minden kis pici por meglátszódik rajta. Komolyan, kivettem a dobozából, ráraktam az állványra, elkezdtem keresni a csavarjait, mire visszafordultam majdnem fehér volt a portól! :) Szerencsére a kis törlőkendő csodát művel.

2.: Az 1920x1080-as felbontásnak és a képernyő minőségének köszönhetően minden kis pici kódolási hiba előjön az mkv-kon. De tényleg! Mert egy 720p-s filmen látszódik, de hogy 1080p és 1080p közt is szemmel látható különbség van, az biztos. Miót megvan lehetőleg 10giga alatt nem nézek filmet, kivéve ha barátnőm valamit meg akar nézni, akkor muszály! :)

„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei

(#35932) Scoobyka válasza wolfman (#35931) üzenetére


Scoobyka
addikt

Muszaj :p

(#35933) 5oultrain válasza anrab (#35914) üzenetére


5oultrain
aktív tag

Tegnap este kipróbáltam Precise pixel beállítással.
Ott már láttam a különbséget.
Szebbek a színek kontrasztosabb a kép.
Szóval elégedett vagyok :)

PSN ID: legalkriminalz

(#35934) 5oultrain


5oultrain
aktív tag

Valakinek van arról tapasztalata, hogy Digi kábel tv-n (set box és ilyesmik nélkül) lehet e fogni digitálisan csatornát?
Az itt [link] található táblázat szerint, több mint a 3/4-ét lehet fogni.
Ehhez kell külön valami, vagy elég, és be lehet fogni MPEG4 földisugárzáshoz alkalmas dekóderrel ellátott tv-vel is?

Köszi!

PSN ID: legalkriminalz

(#35935) Drag77 válasza 5oultrain (#35934) üzenetére


Drag77
senior tag

Szia!

Lehet, fogni. dvb-c tunner kell hozzá

üdv.

[ Szerkesztve ]

http://draginet.hu , MCSA, MCSE, UEWA, Microsoft 365 Certified: Modern Desktop Administrator Associa Microsoft Certified: Windows Server Hybrid Administrator Associatete,

(#35936) Drag77


Drag77
senior tag

Samu b650-hez uj new age firmware : [link]

http://draginet.hu , MCSA, MCSE, UEWA, Microsoft 365 Certified: Modern Desktop Administrator Associa Microsoft Certified: Windows Server Hybrid Administrator Associatete,

(#35937) 5oultrain válasza Drag77 (#35935) üzenetére


5oultrain
aktív tag

Köszi a gyors választ!

Ezek szerint az én készülékem is alkalmas a vételhez: DVB DVB-T MPEG4*, DVB-C MPEG4*

Ezek szerint csak annyi a dolgom, hogy csináljak egy új csatorna keresést?

PSN ID: legalkriminalz

(#35938) Drag77 válasza 5oultrain (#35937) üzenetére


Drag77
senior tag

Milyen tv?

http://draginet.hu , MCSA, MCSE, UEWA, Microsoft 365 Certified: Modern Desktop Administrator Associa Microsoft Certified: Windows Server Hybrid Administrator Associatete,

(#35939) 5oultrain válasza Drag77 (#35938) üzenetére


5oultrain
aktív tag

Philips 32PFL5604H LCD televízió

PSN ID: legalkriminalz

(#35940) Drag77 válasza 5oultrain (#35939) üzenetére


Drag77
senior tag

Azt nem ismerem. Lehet annál trüközni kell az ország beállítással, ha jól rémlik Fint-t kell választani. Majd jön egy philips guru és segít. De addig is kipróbálhastz eg yhangolást és eg yország váltást, ne ilyedj meg ha sokáig látszólag keresésnél nem történik semmi.

http://draginet.hu , MCSA, MCSE, UEWA, Microsoft 365 Certified: Modern Desktop Administrator Associa Microsoft Certified: Windows Server Hybrid Administrator Associatete,

(#35941) anrab válasza 5oultrain (#35939) üzenetére


anrab
addikt

Finn o.-on kell hangolni, és ki kell választani a kábel opciót. majd fog vezetni. logikus lessz az opciók választása ahogy vezet de mindenféle képpen KÁBEL legyen mert külömben csak az sd fog bejönni. ja és teljes keresés. kb fél óráig mintha nem történne semmi de türelem. nagyjából egy óráig fog tartani. :W

(#35942) zhagyma válasza Drag77 (#35936) üzenetére


zhagyma
őstag

Kíváncsi vagyok, mikor jut eszébe a "New Age" firmware módosítást végző csapatnak lefordítani egy szoftveres descrambler-t és bele aplikálni a firmware - be. :) Magyarok a fiúk ?

(#35943) Drag77 válasza zhagyma (#35942) üzenetére


Drag77
senior tag

igen new age magyar:-)

http://draginet.hu , MCSA, MCSE, UEWA, Microsoft 365 Certified: Modern Desktop Administrator Associa Microsoft Certified: Windows Server Hybrid Administrator Associatete,

(#35944) zhagyma válasza Drag77 (#35943) üzenetére


zhagyma
őstag

Hajrá fiúk! Csak így tovább :)

(#35945) anrab válasza 5oultrain (#35933) üzenetére


anrab
addikt

na ennek örülök. akkor egy kategóriát lehet ezek szerint ugrani. legalább is 5-7 és 8-9-nél. legalábbis a képjavítóval. a többi nem igazán tudom mire jó. ill. még a wi-fi amit nem tudok kipróbálni.
egyébként mindent vissza állítottam az eredetire csak a perfect és a wi-fi maradt meg. majd elkérem a haver router-ét.
Digi kábelesektől kérdezném hogy náluk sincs EPG? üresek a műsor rublikák. nem hiszem hogy elállítottam volna valamit, mert ezen nincs mit piszkálni.

(#35946) zhagyma válasza anrab (#35945) üzenetére


zhagyma
őstag

A kódoltakon (Cinemax / HBO /HBO2/ HBO Comedy) megvan az EPG meg itt-ott máshol is, de alapvetően üres volt tegnap este. Gondolom elfelejtették becsomagolni a transport stream PES-ekbe (adók bitstream-je).

(#35947) johnny82


johnny82
őstag

Szerintetek ez a kábel milyen lehet?

(#35948) PLacc


PLacc
senior tag

Sziasztok,

Tegnap vettem a MM-ban egy Toshiba 42AV635D-t, ha valakinek van kérdése szívesen segítek. 18.-ig akcióvan 152k, az eredeti 190 helyett. :Y
Eddig elég jók a tapasztalatok, szép képe van t-home tv-vel.

(#35949) 5oultrain válasza anrab (#35941) üzenetére


5oultrain
aktív tag

Erről tudnál írni egy részletesebb leírást, akár privátba is. Zöldfülű vagyok még, és egyszerűbb lenne ha le tudnád írni, hogy menübe mit és hol állítsak hogy jól csináljam a keresést.
Előre is köszönöm! :R

PSN ID: legalkriminalz

(#35950) vASalo


vASalo
tag

sziasztok.

lehet off, de hátha tudtok segíteni.

egy régebbi lcd tv-m van (samsung 32R86), aminek nincs mpeg4 tunere. a digi meg nem ad STB-t, mert eleve "ingyen" sugároz digitálisan is kábel tv-n. tudnátok ajánlani valami olcsóbb STB-t. nem kell merevlemez meg egyéb sallang, csak a tuner a lényeg.

üdv, vASalo

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.