- Asszociációs játék. :)
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Megoldások IBS/IBD-re
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 20 éve a PH!-n
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Yany
addikt
válasz guriga1234 #35911 üzenetére
1. "Betenni" úgy látom, hogy neked "tesz be" itt néhány vélemény, én pusztán a ködös "nem sokkal" szövegre írtam a specifikációnak megfelelően pontos adatokat (egy mérést is végezhetne valaki az adott típusokkal, hogy mi a helyzet valójában)
2. Ne feltételezz a fogyasztási szokásaimról dolgokat, mert nem ismersz, és úgy tűnik arra nem gondoltál, hogy aki TV-t is ennek megfelelően vásárol, azt talán más fronton is ügyel a fogyasztására. Neked, látom, nem sok a 100W különbség sem, de ha abba belegondolsz, hogy hasonló mértékben figyelek az izzókra, a hűtőre, a mosógépre és egyéb eszközeimre, akkor már nem ugyanott vagyunk. Az 1 W-os témában nem tartottam érdemesnek, hogy én is megmondjam a véleményem, de ebben az esetben már tisztán látszik, hogy nem te fogod a Föld környezeti problémáit előrébb lendíteni, sőt... sajnos.A LED-re volt szintén egy nem túl konkrét kijelentésed, amit kifejthetnél picit. Mit akarsz azzal mondani, hogy "megvan a saját nyűgje"?
Remélem, hogy nem vettél semmit személyes sértésnek és nem is szeretném ha arra terelődne a téma, de azt nem baj ha érzed, hogy nem vagyunk egy oldalon a hozzáállásunkkal.
[ Szerkesztve ]
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
Aktív témák
- Windows 10
- Nintendo Switch
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen egeret válasszak?
- GTA V
- DIGI internet
- Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Eredeti játékok OFF topik
- Megjöttek a legfrissebb BIOS-ok az MSI AMD X870/X870E platformos deszkáihoz
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest