Hirdetés

2024. június 18., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#32121) _ak_


_ak_
addikt

Pár napos nyúzás után meg vagyok elégedve a samu 40b550el, igaz összehasonlítási alapom nem igazán van, de eddig nem találkoztam semmi zavaró vagy hiányzó funkcióval, legalábbis a tv felől. Ellenben van 2 dolog amire nem igazán találtam megoldást, ha a laptoppal kötöm össze.

Az egyik problémám, h a laptopomon display port van, bár vettem egy dp>hdmi átalakítót, de úgy összekötve egyszerűen nem látja a tv a jelet, vagyis a source menüből nem tudom kiválasztani azt a hdmi bemenetet amire a laptopot kötöttem. Persze először én is azt hittem, h rossz az átalakító, de a samsung 2494hs monitorral működik a dolog, igaz, h ott sem megy teljesen jól, mert a hang nem akar átmenni (csak néha-néha reccsen egy csendeset a hangszóró), meg nem tudtam rendesen fullhdba tenni, mert vagy nagyobb képet kaptam vagy foltokban homályosat (utóbbi több mint valószínű, h az AV mód miatt volt. btw az mi lehet?), de mindenesetre kép jön rajta.

A másik gond, meg igazából csak nem hiszem, h probléma csak nem értem, h miért nem tudom kiválasztani az 59hz-et. (d-sub kábellel használom most) nem tudom, h ez mennyire rossza vagy nem az, csak rémlik valahonnan, h 59hz jobb vmiért, mint a 60. A samu monitrnál d-sub kábellel felajánlja az 59hz-et.

Ja és igen, h ne legyen egyszerű a dolog, a laptopomba intel gma 4500mhd integrált vga van.

Let's begin, de gozaimasu!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.