Hirdetés
Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
Hali. Manapság van valami best buy LCD-tv max. 100-ért?
Másik: valahogy számítógépről vezeték nélkül a monitor képét el lehet juttatni az lcd-tv-hez? Tehát van-e valami cucc, ami wireless, s olyan bemenete van, amit rá lehet dugni egyik oldalt a pc valamelyik bemenetére, a másik oldalon a tv bemenetére?
Úgy látom ez utóbbi van, de csak rémdrágán.[ Szerkesztve ]
I am having fun staying poor.
-
mn72
csendes tag
válasz runner 125 #27437 üzenetére
Szeva!
Engem a Sony kdl 40 w 4000 es ára érdekelne?
Valami infó róla?.... -
DigitXT
nagyúr
válasz Drizzt #27452 üzenetére
Ha a PC bemenetére dugod, akkor kép abból nem lesz...
Egyébként vannak ilyen különböző jelet átvivő "kütyük", de az nem
teljesen világos, hogy neked milyen kellene: wireless av transmitter
néven érdemes keresgélni, pl. S-Video-t átvisznek olcsó darabok is,
TV-kimenet meg ma már (ill. még) gyakorlatilag minden VGA-n van. -
senior tag
Egy HD Ready LG 32LG5500 TV-m van.
Szeretném rá normálisan kikötni a PC-t. A felbontása ugyebár 1366x768. Viszont a gép csak 1024x768-at, vagy már 1280x720-at enged, nincs köztes állapot.
Van valami lehetőség vagy trükk, hogy olyan jelet küldjek ki a TV-nek, amit natívban támogat?
Köszi[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
Hali all!
Egy kérdés; Mára sikerült eldöntenem h LCD-t és Full HD-t veszek. Tegnap voltam MM-ban, ki is néztem egy korrekt, 94cm-es Full HD Samsung-ot (Samsung LE-37A551) ,157k-ért. Az előbb találtam szinte ugyanennyiért 40"-ban. -Samsung LE-40A536. -159k
A 2 közül melyiket ajánlanátok Ti? Mivel tud többet a 37"-os h szinte egy árban vannak?Köszönöm előre is!
Üdv.M"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
dabadab
titán
-
Rekro
aktív tag
Sziasztok!
A 3:2 pull down-al kapcsolatban lenne egy kérdésem.
Tudom, hogy szubjektív dolog, de 24p real cinema nélkül 3:2 -es movie mode-ban nézve 1080p felbontású filmek mennyire élvezhetőek egy "átlag felhasználónak"?37" tv-ben gondolkozom; 37lg5000 és samsung le37a656 ill. 37lg7000a típusok amiket úgy mond kinéztem, de ugye az utóbbi 2 és az első kategória között 70-80k körüli különbség van ezért lenne fontos ha a fenti kérdésben tudnátok segíteni.(a közeljövőben elsősorban sima dvd filmek nézésére használnám 1-2 1080p-s filmmel fűszerezve(sz.gépről).)
válaszokat előre is köszi
-
dabadab
titán
"24p real cinema nélkül 3:2 -es movie mode-ban nézve 1080p felbontású filmek mennyire élvezhetőek egy "átlag felhasználónak"?"
Teljesen. (Az USA-ban, Japanban, meg minden NTSC-t hasznalo orszagban a mozifilmek DVD kiadasan 3:2 pulldown-t hasznaltak, aztan megis tuleltek valahogy).
[ Szerkesztve ]
DRM is theft
-
Norman88
csendes tag
válasz Baluman #27444 üzenetére
Sziasztok!
Köszönöm a segítségeteket. Sikerült nagynehezen képet csalni egyszer a tv-re (2 órás intenzív újraindítás után) de akkor meg kilógott az asztal széle körben a képernyőröl meg nem is volt valami tiszta a kép. Szomorú hogy 6 hónapos használat után bedobta a törölközőt a kábel.
Ma reggel fogtam magam elmentem a MM-ba és vettem alig 7e ft-ért egy dvd lejátszót. Mindent beolvas az eddigi tapasztalatok alapján, csendes és scarton keresztül is jó a kép. Kicsivel jöttem ki drágábban mint egy új 5m-es dvi-hdmi kábel, de így nem kell folyton huzigálni a madzagokat legalább -
Spidee
senior tag
válasz runner 125 #27459 üzenetére
Szia!
Én is ezen a két tv-n gondolkozok, gondolkoztam.
Sajnos élőben nem láttam egymás mellett a két tv-t, de arra jutottam, hogy talán érdemesebb megvenni az A551-t, mert, abban több képjavító van, plusz USB, plusz 1.3 HDMI, meg jobb a panelje is. A samsung.at -n amúgy össze tudod hasonlítani.''No one stays at the top forever!!'' - I Love NFL! - Üdv.:Spidee
-
runner 125
nagyúr
válasz Spidee #27467 üzenetére
Szia!
Aham, köszi.
Sejtettem h a nagyobb vmiben butább/régebbi.
Az A551-et tegnap megnéztem MM-ban. Sima DVD ment épp' benne, hát lenyűgözött a képe ~1 méterről is.
..mellesleg feltűnt h egy eladó szinte mellette állt, és akik érdeklődtek mindenkinek azt ajánlotta, persze a galléron nem más állt mint; Samsung.
Noh de ettől függetlenül is nagyon bejött.Akkor meglehet h azt kell vennem..
Köszi még egyszer.
Üdv.M[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Doviziozo
aktív tag
Sziasztok!
Tudom unalmas a kérdés,de mégis fel kell tennem.
sony 40w4500 vagy philips 42pfl7623?
Sajnos nem tudtam ideális körülmények között megnézni a philipset (ambilightot sem) . A sony nagyon tetszett, de csábít az ambilight.
Kérdés az lenne, akinek van ilyen philipse, vagy akár a 7603-as az nyugtasson már meg, hogy van olyan jó kép a philipsen is, mint a sony-n?
Szuper lenne, ha lenne olyan aki látta mind a kettőt esetleg egymás mellett, azonos jelforrásból.
Philips 50Hz-e miatt lehet-e hátrány később blu ray anyagnál? Vagy ez is csak ilyen vakítás, mint a dinamikus kontraszt, mert nem tudnak már mit kitalálni az oled technológiáig?
Forza Rossoneri!
-
Cyrin
addikt
Valaki magyarázza már el, hogy miért akkora szám ez az ambilight.
Sztem ez a parasztvakítás, nem a bluray.
-
hattorihanzo
aktív tag
válasz Doviziozo #27469 üzenetére
Szerintem a din. kontraszt nem vakítás,én használom és tetszik amit látok.
Amikor még nézegettem, nekem is a Sony jött be leginkább, a Philipset vakon vettem, pusztán a dizájnja miatt. Nem bántam meg, igazábol tök mindegy, mit veszel. Esetleg a csatlakoztathatóság, a tuner és a betekintési szög ami döntő lehet, egyébként mind egyforma ami nem no name . -
gellei
aktív tag
Sziasztok!
LCD tv-t szeretnék vásárolni, és lenne két kérdésem.
Sony tv-k közül valaki tud 82-ben 100hz és Full HD modelt?
A másik pedig, hogy valakinek van tapasztalata Samsung a676 tv-vel kapcsolatban? Ha sony nincs, nálam 200k-s körüli áron ez lenne befutó.Köszönöm!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
-
hattorihanzo
aktív tag
Aproneten és az Expresszen hirdet egy pali új Hitachi LCD tévéket,szerintem marha jó áron, és azért a Hitachik nem rosszak ám! 42 Full HD 160, ez gondolom jó ár.
Semmi közöm hozzá egyébként ( mármint az eladóhoz ), csak sokan akarnak itt a fórumon venni, jó alternatíva lehet.[ Szerkesztve ]
-
Doviziozo
aktív tag
Nem is mondta senki, hogy a blu ray vakítás. A Hz-ek hajszolására gondoltam, 100,120,200.
Symbio - pontosan erre lennék kíváncsi, hogy ez az 50Hz és 100 Hz közötti különbség mennyire jöhet elő majd blu ray anyagnál. Nekem jelenleg jobban tetszene az ambilight, mint egy hasztalan 100 Hz. (persze, ha van értelme akkor a sony lesz a befuto)
hattorihanzo - Köszi a választ. A tunernek a szolgáltató miatt nem lesz nagy jelentősége számomra. Viszont a betekintési szögre még nem gondoltam. Gondolom a 176 és 178 fok elegendő lesz.
Forza Rossoneri!
-
runner 125
nagyúr
válasz hattorihanzo #27475 üzenetére
Tegnap hívtam fel.
Telefonban korrekt volt. Tuti h nem fake!
Azt mondta h kintről hozzák be ezeket a készülékeket, ez mind oké is lenne. ..de kérdeztem a garit; Fél év.
Ez nekem sajnos egy 160k-s TV-nél nem elég. Akkor inkább megveszem 157ért az A551-es Samu-t, amire van 3 év gari.
Üdv.M"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Rekro
aktív tag
válasz runner 125 #27468 üzenetére
Na most ettől a sok a551 dicsérettől elbizonytalanodtam megint, végre eldöntöttem hogy megveszem a 37lg5000 tipust, erre most megint bizonytalan vagyok;p
Holnap megnézem mind2-t élőben aztán az alapján döntök mert tudásban/árban nagyon hasonló a két készülék.
-
runner 125
nagyúr
Tényleg ütős az a készülék. Sima DVD-vel hdmi-n, vmi no name lejátszóról tolta a "Királyság" c. filmet. Eszméletlen szép volt, engem ott akkor nagyon megfogott.
Ah írtam már MM.-ban most akciós ez is. 157k-ért elhozható, ami azt jelenti h netes shopokban 2-3k -val még így is drágább + szállítás díja...( s ez valóban ritka h az MM olcsóbb... )
Az eladó pl. azzal érvelt ezen típus mellett h előre beállított programmódok vannak benne (játék,film,sport,stb..) és h egy nagyon jó ár/érték arányú készülék most.
Illetve 3 hdmi, USB..
A héten sztem én elmegyek egy ilyenért.
7k-val több mint az az LG..
-
kisgyerek85
senior tag
Sziasztok!
Észrevettem a monitoromon egy hibát. oldalról nézve egy szürkés paca látható fekete háttérnél. Mi lehet ez?
Nem zavaró, mert szemből nézem a monitor és akkor egyáltalán nem látható. -
Rekro
aktív tag
válasz runner 125 #27480 üzenetére
Nem hangzik rosszul meg kell hagyni.(jövő hét elején én is az MM-ben teszek majd látogatást.)
Esetleg arról nincs valami infótok, hogy sima SD adás milyen rajta?;o/az egyik érv számomra az lg mellett hogy többen mondták már hogy viszonylag jó rajta az sd adás képe, nem mondom hogy ez egy döntő tényező de azért beleszámít a döntésbe ez is/
-
runner 125
nagyúr
Sajna arról nincs infóm ,de azért én is kíváncsi lennék rá. Bár én TV-t keveset néznék rajta, film és Xbox.
Üdv.M[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
give3
tag
Sziasztok,
Ma voltam a MM-ban, és kinéztem egy Toshiba tv-t. (42XV550P)
Az ára is elfogadható: 179eFt, 3 év gar.
Tud valaki valamit ezekről a Toshiba tévékről? Mennyire mgbízhatóak, mik a hiányosságai,stb.Elsősorban DVD filmeket néznék rajta, nameg (egyenlőre) analóg tv-adást.
Esetleg néha Pc-s játék...szóval mindenre kellene.Van esetleg közületek valakinek ilyen készüléke?
köszi,üdv.
-
runner 125
nagyúr
-
Doviziozo
aktív tag
Philips 42PFL7623D akinek van, az meg tudná mondani, hogy számítógéppel összekötve megy-e 1920x1080-as felbontásban?
E szerint nem, viszont ez elvileg a 7603-as javított verziója, az meg manual szerint tudja.
Forza Rossoneri!
-
Doviziozo
aktív tag
válasz dabadab #27490 üzenetére
Támogatott képernyőfelbontás
Videoformátumok
Felbontás Frissítési sebesség
480i 60 Hz
480p 60 Hz
576i 50 Hz
576p 50 Hz
720p 50, 60 Hz
1080i 50, 60 Hz
1080p 50, 60 Hz
1080p 24/25/30 HzEz van még az előzőleg felsoroltakkal. Szóval akkor nem vágom.
Oda van írva, hogy dvi/hdmi, d sub-ot nem említik.
(de tényleg könnyebb lenne, ha valaki hozzáértő megnézné a linkelt leírást.
Forza Rossoneri!
-
dabadab
titán
válasz Doviziozo #27491 üzenetére
Na, megneztem, a Philipsnek sikerult az atlagnal is benabban megirni a specifikaciokat, de arrol van szo, hogy a "szokasos" felbontasokon (amiket itt is felsorolsz, a mindenfele p-vel meg i-vel jelzettek) kivul meg ezeket a formatumokat is ismeri. (Arrol meg tenyleg egy budos szot sem szolnak, hogy D-Subon keresztul mit tud, pedig altalaban ezt szoktak a manualokban a "szamitogepes felbontas" cimszo alatt kozolni.)
Szoval igen, termeszetesen tudja az 1920x1080-at HDMI-n keresztul.
[ Szerkesztve ]
DRM is theft
-
Rekro
aktív tag
válasz runner 125 #27485 üzenetére
Szia
Te melyik MM-ben nézted a tv-t?;o
Ma voltam a budaörsibe ott samsung a551 37es méretben nem is volt ,akciózva meg a más méretekben lévő 551 sem volt[ Szerkesztve ]
-
anrab
addikt
válasz Doviziozo #27493 üzenetére
hdmi-n tudja és csak ajánlani tudom! az ambilight pedig nem parasztvakítás. ezt csak azok írják akiknek még nem volt tapasztalata ennek a használatáról! a tv tunerje szuper, a rengeteg képjavító funkcióval tökéletes az sd adás ha a szolgáltatód is úgy akarja. /jel minősége/. pl. egy CSI Miami helyszinelők veri a 720p-s letöltéseimet.
42"PFL7613ezt egyébként már szerettem volna megkérdezni tőletek hogy lehetséges ilyen minőségi sd felbontású film küldése. most nem csak erről az egyről van szó, csak ez jutott eszembe hirtelen
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
-
Rekro
aktív tag
válasz runner 125 #27497 üzenetére
szia
Húha az pont a legtávolabbi innen kb. Mindenesetre köszi a választ.
Esetleg azt meg tudod mondani hogy ott mennyibe kerül a 37lg5000 tipus?(az ottani ár alapján mondtad hogy 7k-val olcsóbb mint a sama?) -
runner 125
nagyúr
Hali
Azt nem tudom h itt az az LG mennyibe kerül, de nézd meg az MM honlapján h egyáltalán van-e, én tegnap felnéztem, elég sok készüléket kilistáz.
Igen, az itteni MM-os ár alapján.
Az A551 157k, míg online shopokban az LG 37LG5000 150k
Üdv.M[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest