Hirdetés
Aktív témák
-
Scoobyka
addikt
Üdv
Érdeklődnék,hogy mi a lényeges különbség a 42lg6000es és a 42lg6100as között?...
miben tudd többet illetve kevesebbet a 6100es a 6000eshez képest? -
lime75
csendes tag
Segítséget szeretnék kérni tv kérdésbe.Van egy samsung 40a656 cuccom,amivel megvagyok elégedve.Kábel tv,ps3(dvd,blu-ray,játék).Kéthete azonban azt vettem észre,hogy a sötét jeleneteknél,ami nem fekete,az zöld szinű lessz.Emberek arcán a fény,a hajuk,meg úgy minden.(nem,nem a Hulkot néztem)Probáltam a szineket állítani pl:a fehér egyensúly zöldből vissza venni,minden kék volt meg piros, a szükséges zöld eltünt de ez az árnyék zöld megmaratt.Az a gyanus az egészbe,hogy eddig nem volt semmi ilyen nemű probléma,én meg nem állitgatom a szineket.Előfordulhat,hogy a gyári kalibrálás elcsuszik magátol?Ja és a világos jeleneteknél is észre veszem de nem olyan aktív,de zavaró.Kérem aki tud segítsen.Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
-
SzlobiG
félisten
Végre meglett a TV-m scoobyka jóvoltából ami egy 37-es samu A656A1F és ismét nem bántam meg, hogy samu mellett döntöttem. A rengeteg képi beállítás mellett szinte elveszek nem tud valaki vmi oldalt ahol megtalálták az ideális beállítást?
-
Spidee
senior tag
Sziasztok!
Sharp 37DH65E-ről tudnátok nekem véleményt mondani?
''No one stays at the top forever!!'' - I Love NFL! - Üdv.:Spidee
-
runner 125
nagyúr
-
Spidee
senior tag
válasz runner 125 #27511 üzenetére
179-ért meglehet már kapni. Igazából csak azért szemeltem ki, mert van benne MPEG4. Amúgy szerintem ugyan az nagyjából mint az A551.
Majd írj, hogy milyen az A551!
-
Ateszzero
őstag
válasz runner 125 #27468 üzenetére
Nyugodtan megveheted az 551-eset!
Én a SAMSUNG-ban DOLGOZOM
Az 551-es azért jobb mert a kijelzője újjabb,és szebb!csak AUO-s kijelzővel gyártjuk!
Mindenkinek nagyon ajánlom,márcsak az USB-Link opció miatt is!
ha van kérdésetek a SAMSUNG-al kapcsolatban akkor nyugodtan írjatok!
A privátot nem nagyon szeretem,mert azt nem látja más! -
runner 125
nagyúr
válasz Spidee #27513 üzenetére
Aham, hát 23k -val drágább mint az A551, szvsz most még felesleges az MPEG4 tuner, de Te tudod. Ma még csak 4-5 csatorna érhető el Full HD-ben, szvsz annyit nem érnek.
Írok mindenképpen.
Üdv.M"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
-
X Factor
addikt
válasz Ateszzero #27514 üzenetére
Samsung le-37a626 többször láttam a1f és af3 tipus jelöléssel, ezek mit takarnak? Mitől függ h. fekete zongora lakk vagy vöröses a keret? 626 100hz-es és van benne mpeg 4 tuner, 656 ba mar nincs mpeg 4 tuner, miért, vagy csak én néztem be? Lesz még több is csak most fejből ennyi jut az eszembe.
Make things work
-
anrab
addikt
"A HD programok bevezetésével Magyarország Európa élvonalába került a digitális földfelszíni szolgáltatások tekintetében, és az AH hosszútávon kívánja biztosítani az előfizetési díj nélkül elérhető, csúcsminőségű televíziózást."
[link] a hírekben. -
szacsee
nagyúr
válasz Kalandor #27521 üzenetére
- 1W alatti standby fogyasztás
- 90-100W üzemközbeni fogyasztás (és azért ezt ne a minimumra vett fényerővel produkálja)
- bemenetek garmadája (HDMI, SCART, PC is)- 80-82cm átmérő
- HD Ready legyen legalábbEzt az összes tudja kb. Menj be egy közeli boltba, chekkold meg a kínálatot.
Ha fontos, hogy 1:1-ben tolja a pixeleket (pc-ről), akkor samu előnyben...
Panákat nem ismerem, de ha kinéztél egy típust, akkor letöltöd a kezelési útmutatót a gyártó oldaláról és abban mindent leírnak.
Elterjedtebb típusokat nézd, hátha azok közt találsz akciósat...: Samu, LG.. stb.
Teljes fényerőn típusfüggően 130-150/180 W-ot esznek, viszont azon kisül a szemed. Általában 50%-ra levett fényerőn használja a többség, ott pedig még a full HD-s Samsung LE 40 A656 is "csak" ~100W-ot fogyaszt. Így az általad említett méretű TV-k fogyasztása kb 75-90W. -
tarsi
csendes tag
válasz Ateszzero #27514 üzenetére
Szia!
Még mindig tökölök a vásárláson, egy LE-32A656AF1-ben gondolkodom, de az internetes áruházak nem tudnak, vagy akarnak segíteni, a panel lottó ügyben. Ebbe a típusba is szerelnek CMOS vagy AUO paneleket a Samsung paneleken kívül? Illetve ha a hátlap címkén nincs jelölve se az "S" sem "A" sem "C" betűvel a panel akkor abban milyen típusú van?
Előre is köszi a választ! Sürgős lenne!
attis
-
Nippon
őstag
Van képminőségbeli különbség a 37-es és a 40-es 551-es Samsung között? Nem foltosodik jobban a 40-es?
Van rajtuk oldalt az a kártyahely (még mindig nem tudom a nevét ) ami a 656-oson
Igazából az ára miatt nagyon szimpi a 37-es de félek, hogy kicsi lesz. Budapesten melyik MM-ben lehet kapni 157-ért? -
Spidee
senior tag
válasz runner 125 #27515 üzenetére
Hát igen, lehet nem kell még MPEG4, de nem hiszem hogy pár éven belül le fogom cserélni a TV-t, akkor meg jól jönne az MPEG4, mert van itthon 5 tv, nem akarok majd mindegyikhez STB-t venni. Igazából csak ezért gondolkoztam el rajta.
-
-
Spidee
senior tag
válasz runner 125 #27531 üzenetére
Nem tudod, hogy a digitális adás mellett meddig köteles a szolgáltató küldeni az analóg jelet is? (Ha egyáltalán köteles! )
-
zhagyma
őstag
válasz runner 125 #27531 üzenetére
Igaz, néhány tízezer forintért kapsz STB-t, aminek a beltartalmát szállíthatná éppen a TV gyártója is "ingyen". Valamint külön vehetsz kábelest, földfelszínit, vagy műholdast (beltéri) is, attól függően milyen műsorokat szeretnél nézni.
-
megőrülök
csendes tag
Hello Mindenkinek !
A kérdésem az lenne - bár már biztosan kérdezték egy páran -, hogy a laptopot amit rádugtam D-SUB-on keresztül egy LCD tv-re csak csak 1360x768-s felbontást enged így a kép két szélén marad egy kis kihasználatlan terület. Hogyan tudnám rávenni a laptopot, hogy 1366x768-s képet adjon ki ?
-
nyepsz
csendes tag
Hi!
Valakinek van tapasztalata Toshiba 32XV500P LCD-vel kapcsolatban?
Toshiba laptopom van amivel meg vagyok elégedve, de nem tudom hogy a cég milyen minőségű tévéket gyárt. -
runner 125
nagyúr
Üdv!
Na ma megvettem a Samsung LE-37A551-est, nem csalódtam benne itthon sem,bár még teljesen nem tudom kihasználni.
Analóg jelről kapja a kábel TV-t, ~2-2,5 méterről teljesen elfogadható a minősége. (Rosszabbra számítottam, nyilván nem egy plazma minőség, de kompromisszum nélkül nincs "jó vétel", meg egyébként is ~olyan távolságról nézem..)Linkelek pár fotót a TV adásokról;
01
02
03
04
05A DVD-t csak scarton keresztül tudtam csak kipróbálni, azt kell mondjam h szarabb mint a TV adás. Enyhe oldalas csíkozás vehető észre..,nem a gép érezte meg a "képfrissítést", szemmel láthatóan is olyan volt. Unokabátyám szerint ég és föld a scart vs. hdmi között a különbség, az igazi hdmi-vel lenne. (ehhez majd be kell szerezzek egy hdmi kimenetes lejátszót.. )
Egy-két gyors képet azért csatolok arról is.
(4,7gb-s, írott DVD.)Tapasztalatomból fakadó véleményt még nem nagyon tudok formálni, a boltban láttam hdmi kábelen összekötött vetítést, illetve hdmi TV adást a készüléken, nagyon meggyőző volt. Így szvsz megérte a pénzét.
Üdv.M
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
-
Spidee
senior tag
válasz runner 125 #27542 üzenetére
Gratulálok a TV-hez!!.
Lassan majd nálunk is jön az új TV remélem.''No one stays at the top forever!!'' - I Love NFL! - Üdv.:Spidee
-
zhagyma
őstag
válasz runner 125 #27542 üzenetére
Gratula. Szép darab.
-
-
Spidee
senior tag
válasz runner 125 #27548 üzenetére
Hát három induló volt: Lg 37lg5000 vagy Samsung 37A55x vagy Sharp 37DH65E.
Ebből az Lg-t már kizártam.(azt hiszem )
Marad a Samsung meg a Sharp.
Van kb egy hónapom még, hogy eldöntsem melyik legyen.
Mondjuk lehet addig meg megjelennek az idei modellek, akkor megint gondolkozhatok.''No one stays at the top forever!!'' - I Love NFL! - Üdv.:Spidee
-
runner 125
nagyúr
válasz Spidee #27549 üzenetére
Aham, hát összességében elégedett vagyok a Samsung-gal, TV-s forumon elárulták h a lejátszón át kell állítani a scart kimenetet RGB-re, is valóban csíkmentes!
Ami egyedül nem tetszik; az a hang, egyszerűen pocsék. Dobozos, nincs mély.. Eleve hátrafele szólnak..
Lehet rá kellene kötnöm egy 2.1-es hangfalszettet.
Üdv.M"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- Edifier S360DB - Tökéletes - Hibátlan - Karcmentes
- LG 82 cm IPS HD LED TV kihajtható illetve fel-le dönthető Fali tartóval
- GoGEN BPS 738 fekete 160W party hangszóró féláron eladó
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest