- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
Aktív témák
-
MAxxYD
tag
A boltokban sajnos nem lehet mindent kipróbálni. Az asztali gépemet nem vihetem be, hogy DVI-n le tudjam tesztelni. Szerencsére a netről gyűjtött infók korrektnek bizonyultak
Most egyébként tényleg nem volt kedvem túl sokat vacakolni és szokásomhozNEM
híven kissé vakrepültem
Eddig egyetlen dologgal nem vagyok megelégedve, mégpedig a használható VGA felbontásokkal. Ha valamikor kikerülne majd a nappaliba a tv, akkor laptopról néznék rajta filmeket, de azon keresztül nem tudja a FullHD-t. Legalábbis nekem nem ment... -
SzlobiG
félisten
Na így már érthető a téma.
Gondolom sokan akik nem értenek hozzá csak a dinamikust nézik minnél nagyobb annál jobb elvet követik ezért is kérdeztem meg.
De akkor az érvényesül mint a pc lcd-n is kikell kapcsolni.
Mondjuk a 7000-es LG még mindég jobbnak tűbik mert többet tud pl Bluetooth is van benne meg az egy új széria persze nem jelenti azt, hogy szebb képe van.
-
Miután még a főbb technikai paraméterein túl semmit sem tudni róla, ezért erre nehéz választ adni. Alaphangon a válasz igen lehet, bár szerintem felesleges csak SD adásra FullHD TV-t használni. Ha tervezed hosszú távon Blu-Ray vagy HDTV nézését, akkor persze mindenképpen.
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest