Hirdetés
Aktív témák
-
félisten
Miután még a főbb technikai paraméterein túl semmit sem tudni róla, ezért erre nehéz választ adni. Alaphangon a válasz igen lehet, bár szerintem felesleges csak SD adásra FullHD TV-t használni. Ha tervezed hosszú távon Blu-Ray vagy HDTV nézését, akkor persze mindenképpen.
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
SzlobiG
félisten
Na így már érthető a téma. Gondolom sokan akik nem értenek hozzá csak a dinamikust nézik minnél nagyobb annál jobb elvet követik ezért is kérdeztem meg.
De akkor az érvényesül mint a pc lcd-n is kikell kapcsolni.
Mondjuk a 7000-es LG még mindég jobbnak tűbik mert többet tud pl Bluetooth is van benne meg az egy új széria persze nem jelenti azt, hogy szebb képe van.
-
runner 125
nagyúr
-
MAxxYD
tag
A boltokban sajnos nem lehet mindent kipróbálni. Az asztali gépemet nem vihetem be, hogy DVI-n le tudjam tesztelni. Szerencsére a netről gyűjtött infók korrektnek bizonyultak
Most egyébként tényleg nem volt kedvem túl sokat vacakolni és szokásomhoz NEM híven kissé vakrepültem
Eddig egyetlen dologgal nem vagyok megelégedve, mégpedig a használható VGA felbontásokkal. Ha valamikor kikerülne majd a nappaliba a tv, akkor laptopról néznék rajta filmeket, de azon keresztül nem tudja a FullHD-t. Legalábbis nekem nem ment...
Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PlayStation 5 Pro teszt
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Apple asztali gépek
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Projektor topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Terminátort idéző választ adott a Google AI, az emberek halálát kérte