Hirdetés
Aktív témák
-
őstag
Sziasztok!
Lehet nem jó helyre írok,meg lehet van is rá válasz,akkor meg bocs a lustaságomért.De az lenne a kérdésem,hogy összekötöttem a tv (42lg3000) a vga-val (9800gtx+) és nincs hang, Teljesen láma vagyok ez ügyben szóval elöre bocs érte Amivel a vga-t és a lapot kell összekötni azt megcsináltam,de semmi A kép az tökéletes hang nuku.Egyébként vista 64bites van.Még azt se tudom ha lenne is hang csak hd filmel lenne?vagy mindenen win,game,stb..?Nagyon szépen köszi,egyébként a kábel i szerintem elég jó minőségű(nem tudom van e jelentősége) Belkin a neve.Egyébként dvi -hdmi átalakitóval cvsináltam meg,a kábel sima hdmi-hdmi
-
hdman
őstag
Picit OFF leszek:
Ma nagyjából összegyűjtöttem az összes HD filmemet és sorozatomat egy Xls fájlba. Arra gondoltam, hogy Győr-Sopron vonzáskörzetiekkel cserélgetnék, illetve adhatnánk egymásnak filmeket.
A lista még nem teljes, és arra is lusta voltam, hogy egyesével betegyem a meghajtóba a lemezeket és onnan kiirjam a rilíz nevet. Később pótlom.
[link][ Szerkesztve ]
Sopron city :)
-
Trak
addikt
válasz bigdigit #24672 üzenetére
Nem olyan ronda az
Először nekem sem tetszett, de a tudása miatt mégis azt választottam. Már annyira megszoktam, hogy tetszik... Furcsa lenne, ha nem ilyen lenne.
Eddig csak pozitív visszajelzés volt mindenkitő, aki látta.''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''
-
hasand
csendes tag
Sziasztok, van egy újabb kérdésem. Milyen 19 colos LCD-t ajánlotok, ami monitornak (játékokhoz) és tv-nek egyaránt megfelel?
-
Trak
addikt
Szép lista
Ha már OFF:
Ha lemezről játszol le egy ilyen 720p-s filmet, akkor simán megy? Nincs probléma. Nekem is van 1-2 ilyen filmem, de még nem "mertem" kiírni őket, féltem, hogy lemezről nem menne jól.''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''
-
őstag
na nincs valami ötlet?már olyat is olvastam hogy dvi ről nem is megy ki hang?
-
Bertalanfi
csendes tag
Hali, olvastam, hogy samsung 32A656 nem tudja a 100Hz-et de tudtommal, a 37" már birtokában van eme tudásnak.....de javítsatok ki kérlek ha zöldséget írok. Érdekelne mert akkor semmiképp sem veszek 32-est.....
Előre is köszönöm..... -
Sankavezér
csendes tag
válasz grandtour2 #24669 üzenetére
szia!Merre vetted?Milyen garit adtak hozzá?Majd még írj privátba hogy milyen!kösz
Sanyi
-
Trak
addikt
válasz lajosx #24710 üzenetére
Biztos lehetsz benne, hogy DVI-on nem megy ki hang.
Most olvastam el amit írtál... nem teljesen értem.
A VGA HDMI-s, és a VGA-hoz csatlakoztattad az alaplapi hangkártyát?
Így még talán működhetne is, de DVI átalakítóval már biztos, hogy nem...''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''
-
hattorihanzo
aktív tag
Na uraim, működik. Tecnisat cam modul, benne az sd-s előfizetés és mennek digitális csatornák, persze ami a csomagban van .
Tapasztalat: csatornaváltás baromi lassu, ezek az sd digik nem sokkal szebbek, mint az analóg, viszont nincs szellemkép, emiatt picit talán jobb.( bár kábelen nem tudom, hogy lehet szellemkép ?).
Ezek után nem tudom, hogy előfizessek e. Mindenesetre működik a dolog, tehát vagy kamu a párosítás, vagy 10 hónapja még nem volt párosítás, vagy az sd előfizetés nincs párosítva, vagy nem tudom.
Beltérivel gyorsabb vajon a váltás? -
tothl
addikt
válasz hattorihanzo #24715 üzenetére
Milyen keszuleked is van ?
Ezenkivul erdekel, hogy ehhez mpeg2, vagy 4 -es tuner kell ? -
-
hattorihanzo
aktív tag
Még azt tudom elképzelni, hogy a telefonokhoz hasonlóan az stb van a kártyához rendelve, más kártyával nem működik, nehogy már egy másik szolgáltató kártyájával használja valaki
Viszont aki így akarja megoldani, az mpeg4-es cam modult vegyen, mert állítólag a kábeles hd-k is mp4-esek, és ez a modul amit én vettem csak mp2-es.
[ Szerkesztve ]
-
Tutu7030
veterán
ez jó hír de te így most milyen kártyát próbáltál ki,ha nincs előfizetésed?
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
headhunter
addikt
-
flash-
veterán
nagynehezen tudtam venni 116 ezer forintért tegnap egy Samsung LE-32A451 C1 LCD televíziót.
Megnéztem a hátulját és láttam hogy nem "s" es a panel,hanem "a"(made in hungary)
most ássam el magam a föld alá hogy vettem egy szar gagyi samsung tv-t?
dehát ez van ,nem akartam ez elektro worldben 130 ért megvenni az s-est.egyáltalán most akkor mi a különbség?vagy mit tegyek?mert ahol vettem azt mondták hogy csak "A" -paneleset tudnak szállitani.
(amugy meg auchanban ki van állitva egy "a" panelű ugyanilyen,és ott csodaszép képe van...
hmm szoval nem értem hogy akkor mégis mitől szarabb az a panelű(én még sajna nem tudtam kipróbálni,várok az amtel szerződésre..
amugy amtel milyen képet biztosít?[ Szerkesztve ]
-
bubu256
tag
Sziasztok! Most vettem egy Sony 40W4500-as LCD-t meg egy ATI HD4830-as VGA-t. Sem XP sem Vista nem ismeri fel a TV-t, friss telepítés és driverek, nincs kép a TV-n. VGA-hoz adott DVI/HDMI átalkitóval próbálom. TV és HDMI kábel jó kipróbáltam más készülékkel. Mi lehet a hiba?
-
nagyúr
válasz headhunter #24721 üzenetére
most nem azért, de ez a cikk korrekt?
igaz az, hogy dvd-n minden film 4%-kal gyorsabb volt?
nem hiszem, hogy ezt nem oldották meg normálisan.[ Szerkesztve ]
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Digitalis
senior tag
válasz flash- #24722 üzenetére
Hát ha [ITT] megnézed az értékeléseket, akkor a Samsung656-os übermencs klán tagjai szerint eláshatod magad...de mindenki más is
Ha rám hallgatsz, akkor kifogtál egy remek AUO panelest a világ élenjáró gyártójától, és sok örömet kívánok hozzá![ Szerkesztve ]
Akahito gonosz mestere ismét figyelmeztetőn felemelte ujját, nem csak az a fontos, hogy mi mindent érint meg a fény és miként teszi, ordította, hanem talán még ennél is fontosabb, hogy mi minden van még a világon, ami nem fért rá a képre, habár ugyanabban a fényben áll.
-
dabadab
titán
válasz fokukac #24724 üzenetére
"igaz az, hogy dvd-n minden film 4%-kal gyorsabb volt?"
Igaz.
"nem hiszem, hogy ezt nem oldották meg normálisan."
Egesz pontosan hogy? Adott volt nehany szazmillio TV keszulek, ami masodpercenkent 50 felkepet fogad, semmi mast, meg adott volt a mozi film, masodpercenkent 24 kockaval - es nem volt tul valoszinu, hogy barki is hajlando lenne lecserlni egy ilyen apro nuansz miatt a TV-jet. Ennel jobbat nem nagyon lehetett kitalalni. Raadasul ez nem kulonosebben gazos megoldas, ennyi gyorsulas nem tunik fel senkinek (a jelek szerint neked pl. egyaltalan nem ).
Egyebkent az NTSC teruletekhez kepest meg mindig jol jartunk, ott a 3:2 pulldown nevu borzalmat sutottek el, na az tenyleg gazos (es meg igy se tunt fel a nezok tulnyomo reszenek).
DRM is theft
-
Digitalis
senior tag
válasz denes242 #24727 üzenetére
Igen néztem az elején, bwoay teljesen korrekt is, de ahogy haladunk előre fordul megint egyet a mókuskerék, és jön, a mindenható S-panel, meg a 50000-s dinckonti , meg a megváltó valós 24p meg a 120hecc stb. Elég vicces nekem legalább is.
Akahito gonosz mestere ismét figyelmeztetőn felemelte ujját, nem csak az a fontos, hogy mi mindent érint meg a fény és miként teszi, ordította, hanem talán még ennél is fontosabb, hogy mi minden van még a világon, ami nem fért rá a képre, habár ugyanabban a fényben áll.
-
Digitalis
senior tag
válasz flash- #24728 üzenetére
Philips is használ AUO paneleket pl. T 420.HW01V.4 /A-MVA (42pfl7603) nagyon király teljesen egyenrangú az S-IPS panelekkel, és jóval jobb mint pl. a sharp panellal szerelt philipsek.
[ Szerkesztve ]
-
Jeep1
tag
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni! Arról lenne szó, hogy a Számítógépemet szeretném összekötni egy LCD TV-vel, csak az a baj, hogy a TV és a PC olyan 15 méterre van egymástól és ehhez 20 méter kábelt kell vennem.
Az lenne a kérdés, hogy D-SUB kábelen nem lesz túl nagy a jelveszteség ilyen távolságba? Vagy mindenképpen kell vennem hozzá jel erősítőt?Attól, hogy valakit nem értenek meg, még nem művész!
-
dabadab
titán
"Az lenne a kérdés, hogy D-SUB kábelen nem lesz túl nagy a jelveszteség ilyen távolságba?"
De.
"Vagy mindenképpen kell vennem hozzá jel erősítőt?"
Ha mar jelerosites, meg minden, akkor inkabb mar HDMI kabelba ruhaznek be. (Amihez szinten kell jelerosito, cserebe viszont azon tutira at fog menni az 1920x1080-as felbontas ilyen tavolsagba is.)
DRM is theft
-
Digitalis
senior tag
válasz bigdigit #24735 üzenetére
-
Bagira01
veterán
Sziasztok!
Gyorsba kéne ezek küzül az lcd tv-k közül dönteni:
hyundai hlh32915
Orion T-3235
Orion PT32SHirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
Digitalis
senior tag
válasz bigdigit #24735 üzenetére
Philips általában mindig fullos S-IPS panelokkal indítja útnak új modelljeit , és utána "beérik" az AUO és az (is) megy gyártásba. Egy típuson belül is van több AUO altípus, tengerentúlra, európába stb. Pl a 7603-ban van 100Hz-képes nem 100Hz-es,8bites/10bites 8ms/5ms/2ms stb. Az S-IPS mindig "teljes" adott típuson belül, ott nem tudok S-IPS altípusokról. pl a 7603-s S-IPS az csak 100hz/2ms/stb.
Philips 7603 120Hz/2ms
[Philips 7603 60Hz 5ms][ Szerkesztve ]
-
quby
őstag
Sziasztok!
Én is vettem (anyámnak karácsonyra) egy pana TX-32LE8P LCD tv-t kizárolag TV és DVD nézésre lesz használva de addig itt van nálam és minden tapasztalatot össze akarok gyüjteni vele kapcsolatban mert tervezem hogy veszek magamnak is (persze más tipust).
1: DVI-DVI kábelre van téve az asus alaplapomhoz kapott DVI-HDMI átalakitó és igy van a TV HDMI-1 es portjába dugva. A nativ felbontása ugye 1366*768. Ha az asztal beállitásoknál kiválasztom ezt a felbontást egész jó képet kapok de nem nativon megy az tuti. A betük homályosak (tipikus LCD nem nativ kép)és látom alul-felül és az oldalakon is hogy van egy pár pixelsor ami kimarad. ATI chipset-es lap integrált karijárol van szó (htpc) és a driverben sem talaálok semmilyen beálitást amival meg tudnám oldani.
2: hogy tudnám megoldani azt hogyha bekapcsolom a gépet akkor a TV "érzékelje" azt és bekapcsoljon mint egy monitor. Mert most mindig külön kell bekapcsoljam, ráadásul ki kell válasszam a hdmi bementete mert alapbol mindig a tuner jelét adja be elöször. A TV kezelésije azt irja hogy HDMI-n keresztül támogatja ezt a funkciót megfeleő eszközzel (blue-ray lejátszó set-top box stb) hogy ha jelet érzékel valahol akkor odakapcsolva bekapcsol. De gondolom ehez kell valami vezérlő jel
Az asztalimban egy 8600 gt van és ott sem sikerült nativ jelet kicsikarni belöle bár ott nem is anyira igyekeztem, de a HTPC erre lenne ugyhogy ott mindenképp meg kell oldjam.
egyenlöre ennyi segitséget elöre is köszi
Ja...és bocsi ha 50 hsz-el ezelött már volt csak lusta vagyok......[ Szerkesztve ]
A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán.
-
Digitalis
senior tag
válasz Digitalis #24739 üzenetére
-
LamehTheDark
csendes tag
Sziasztok!
Tanács kellene, de sürgősen.... 32"-os LCD TV-t vennék hálóba falra, kizárólag TV nézésre. Melyiket?
SAMSUNG 32A656 vagy SHARP LC32X20E ???? esetleg Sony 32W4000, de az drágább...
Nagyjából egy árban van, illetve már elég nehezen lehet találni őket Kari előtt, főleg a Sharphoz nehéz hozzájutni.... Ha tud valaki valahol, szóljon, vagy írjatok tippet hol kérdezzem még meg....ahol nem nagyon horror az ára....
Köszi:
Lameh"Do not waste time, that is the stuff life is made of!"
-
a000
őstag
válasz LamehTheDark #24742 üzenetére
samu
-
flash-
veterán
LCD tv re szeretnék laptopot csatlakoztatni,ehhez kellene kábel.
de tanácstalan vagyok.azt írják a televizió leirásán hogy 15 pines dsub vga val lehet(ilyen kimenet van a laptopon)
láttam is egy helyen kolink vga kábelt,megszámoltam és csak 14 tűje van.
ez okoz valami hátrányt?vagy ez nem olyan jó minőség mint aminek 15 tűje van?
(összesnek 14 tűje volt) -
tothl
addikt
válasz LamehTheDark #24744 üzenetére
NEM
-
brodorics
csendes tag
Szevasztok! Tanácsot kérnék, mit lehetne kezdeni az lcd panelt véletlenül megkarcoltam.köszi
-
grandtour2
tag
válasz Digitalis #24700 üzenetére
ahh, dehogy fikazom a Philipset, csak érdekes volt látni, h nem raktak bele ilyen szellőzést. asszem valami drágább 5-ös széria volt. És eléggé meleg volt a teteje, kézzel nézve.
Ez az 42LG6000 624x352 felbontású AVI-t (Atlantis sorozat) olyan minőségben jelenít meg, sima VGA kábelen 1920 x 1080 (!) felbontásban (mplayer), h nem egyszerűen nem tudok betelni vele.
Már értem miért nem nagyon lehet belőle venni egy darabot sem nagyon.. Ár érték arányban szerintem a sokkal jobb, mint a 6100-asA kábeltévém 56%-os csak, de mg így is rendesen nézhetű képet ad
Ja, amugy sajnos csak az MM-ben sikerült megvenni, jó sokért, 249e HUF-ért, de már nagyon akartam
-
tothl
addikt
Amugy most mondom a 656 egy hibajat ami nekem viszont marhara nem tetszik.
Nagyon jo, hogy a kepbeallitasokat bemenetenkent kulon megjegyzi, kiveve a 100hz -re vonatkozot. Tehat marhajo, ha sima tvadasnal bekapcsolom, hdmi 24p filmezeskor ki kell kapcsolni, es forditva, gratulalok.....nalatok is ilyen vagy csak nalam suxol, esetleg valamit rosszul csinalok ? : -
hattorihanzo
aktív tag
válasz grandtour2 #24748 üzenetére
Más filipszet nem ismerek, de a pes tunerja borzasztóan melegszik, mondjuk külön van a kijelzőtől. A CI CAM is annyira átforrósodik, hogy néha nem dekódol, egyszerűen nem látja. Legalábbis gondolom, hogy a melegtől van, ha kiveszem, jóformán nem tudom megfogni.
Szóval nem minden a dizájn meg a képminőség, ez a cuccos egy igényesebb szellőzést megérdemelt volna.
Aktív témák
Hirdetés
- Büszke apukák és anyukák topikja
- BestBuy topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Android szakmai topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs