Hirdetés
Aktív témák
-
Sankavezér
csendes tag
Sziasztok!Nem ismerem a tévéket.Két tipust néztem ki az egyik a LG42 lg6000 és a Samsung LE 40 A656 tipust.Kérem írjátok meg melyik a jobb szerintetek.A jó és a rossz tulajdonságait mind a kettőnek.Köszönöm.
Sanyi
-
Sankavezér
csendes tag
Sziasztok!Nem értek a tévékhez ezért kérem a segítségeteket.Én egy SamsungLE40656 és egy LG 42 lg6000 közt vívodok.Kérem írjatok mind a kettőről jókat is rosszakat is.Én inkább az LG mellett vagyok eddig.Ha valakinek van ilyen írjon róla.Köszönöm.
Sanyi
-
Sankavezér
csendes tag
Sziasztok!Köszönöm a segítséget meg hogy ilyen hamar válaszoltatok.Elmegyek megnézni mind a kettőt.De ha valakinek van LG42 lg6000 kérem írjon róla bővebben,hogy milyenek a tapasztalatai és hogy van vele megelégedve.(Beüzemelésről,képről a hangjáról stb.)Előre is köszönöm mindenkinek.Sziasztok.Utóirat:ha valakinek rossz tapasztalata van vele azt is írja meg mert akkor legfeljebb az Samsung mellett döntök.Én laikus vagyok és minden véleménynek örülök.
Sanyi
-
Sankavezér
csendes tag
Sziasztok!Én egy Lg 42 lg 6000 vagy egy Samsung 40 656-os tévén gondolgozok.Ezeknek a nagyobb változatán is (47 és 46-os).Kérem írjátok meg melyiket érdemes megvennem mert nem nagyon értek hozzá.Köszönöm.
Sanyi
-
Sankavezér
csendes tag
Sziasztok!
Kérem írjátok meg nekem,hogy melyik a jobb TV a LG42lg6000 vagy a Samsung 40 656-os?Ezeknek a nagyobb változatán is gondolkozok(47,46colos,)
A héten szeretném megvenni valamelyiket,ezért kérném a tanácsotokat.Létezik,hogy az LG-be nincs automatikus formátum felismerés,mert a letöltött használatiából ez derül ki.Fontos lenne.
Előre is köszönöm:SankavezérSanyi
-
Sankavezér
csendes tag
Sziasztok!
Philips 47pfl 960 3D érdekelne tud valaki mondani róla valamit?És hol lehet jó árban kapni?
Köszönöm.Sanyi
-
Sankavezér
csendes tag
Sziasztok!Tud valaki mondani valamit a LG47 lg6000-es tévéről?A 47-es nem túl nagy ha 2,5-4méter távolságról nézem?Ha a nagyobbat veszem (42 vagy a 47 coll között gondolkozom) nem megy a kép rovására,nem romlik a kép?Én csak majd sima digitális adást néznék rajta.Írjatok még az lg scarlet-ről ha tudtok.Köszönöm.
Sanyi
-
Sankavezér
csendes tag
válasz Drapedro #23536 üzenetére
Szia!Köszi a válasszt!Sokat filozok ezeken a tévéken /pedig mondják nem szabad mert túlzásba esik az ember/de hát ennyi pénzért a jobbikat akarja az ember.Már nekem csak a LG 47 lg 6000 maradt a képben,erről tudsz valamit?Fura erről senki nem ír semmi miért???Ennyivel rosszabb?Nekem tetszik a scarlet de nem írnak róla csak a samuról! Mi a véleményed /véleményetek/?kösz
Sanyi
-
Sankavezér
csendes tag
válasz Drapedro #23558 üzenetére
Szia!Kösz mindent.pont most vettem a gyerekeknek xboxot /persze titokba magamnak is!/
Majd lehet hogy ebben is kérek tanácsot mert még el van dugva!Meg majd a tv kötözgetésekkel PL pc-re stb mert én azért 40 körül nem értek úgy hozzá mint a fiatalok!A 47-es tv nem túl nagy egy 22négyzetméteres sz?Kb 2.5-4méteről néznénk!Nem lesz piszeles a kép?Nem akarok túl nagyot se venni jó az ilyen nagy PC-re!Meg csak upc digitális adást néznénk föleg nem filmeket!!szia írhatsz imail címemre is.kösz mindentSanyi
-
Sankavezér
csendes tag
válasz BITBOYS #24536 üzenetére
SZIA!Úgy veszem ki neked 47lg6000 van!Szeretném megkérdezni hogy niért pont melette döntöttél mert nekem is ez tettszik!Pedig a samsung 656 többen veszik!Nem túl nagy ha 2-3 máterről nézem!Nem romlik a kép minősége ilyen nagynál?A számitogép konzol milyen rajta? Előre is kösz!szia
Sanyi
-
Sankavezér
csendes tag
válasz BITBOYS #24547 üzenetére
Köszi az infót.Nem túl nagy a 47-es 2-3 méterre?Te milyen messziről nézed?Nem tudom hol vetted LG magyar garit adtak hozzá vagy üzletit?Amikor PC-t vagy játékot nézel rajta milyen messze ülsz?Nem túl nagy?(Én is mindenképpen a 47-est venném meg csak kicsit félek hogy nagy lesz.)Digitális kábeltévéd van?Mert én főleg azt nézném rajta.Kösz mindent.
Szia!Sanyi
-
Sankavezér
csendes tag
válasz grandtour2 #24554 üzenetére
Szia!Én is pár dolgot kérdeznék tőled privátban és e-mailben.Köszi.Szia!
Sanyi
-
Sankavezér
csendes tag
válasz grandtour2 #24562 üzenetére
Szia!Kösz mindent!Majd írd meg hogy sikerült venned vagy nem!Írtam privátba is!Szia
Sanyi
-
Sankavezér
csendes tag
Sziasztok a digitálszalonról tudtok valamit mert hozzám ez van a legközelebb! A garanciáról stb! köszi
Sanyi
-
Sankavezér
csendes tag
válasz grandtour2 #24669 üzenetére
szia!Merre vetted?Milyen garit adtak hozzá?Majd még írj privátba hogy milyen!kösz
Sanyi
-
Sankavezér
csendes tag
sziasztok!
szeretném a segítségeteket kérni!Vettem egy samsung 40 656-os lcd tv-t.Szeretném összekötni pc-vel,a videókártyám 8600GTS.Kérem írjátok meg hogy milyen módon kössem össze,a tv pc bemenetét vagy a HDMI-t használjam?
kérem segítsetek a kérdésben!
köszönömSanyi
-
Sankavezér
csendes tag
Szia.köszi a gyors választ még azt szeretném megkérdezni,hogy tudom-e a monitort és az lcd tv-t egyszerre vagy külön-külön használni úgy hogy nem kell átdugni a zsinórokat.A beállításokba be kell állítani valamit vagy átírni,átnevezni ?például lcd HDMI-t átnevezni,vagy a régi monitoron átállítani valamit.köszi szia
Sanyi
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest