- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
Új hozzászólás Aktív témák
-
joergie
őstag
Kitiltották a segwayt és beerbike-ot a belvárosi sétálóutcákból
Belváros képviselő-testületének döntése értelmében június közepétől tilos a használata a Belvárosi Önkormányzat tulajdonában lévő gyalogutakon és gyalogos övezeteken az alábbi eszközöknek: segway, elektromos kerékpár, elektromos roller, hoverboard, elektromos gördeszka, sörbike, riksa, áll a kerület közleményében.
Én alapvetően rollerpárti vagyok, de néha látok 1-2 xiaomi rollerest aki ijesztően gyorsan megy. Ezekről a bumszlikerekű chopperekről meg nem is beszélve, amiket az arabok adnak bérbe szerte a városban. Segway-est aránylag keveset látni, talán mert aki nem ismeri, nem mer rá felszállni.
Kérdés itt az, ha az elektromos rollert sima rollerként használom gyalgúton, járdán, illetve bicikliútra térve elektromosként, akkor...mi a tőgy van? És a bringásoknak lehet a járdán ezerrel? Nem vágom én ezt az egészet....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Air 2s Fly More Combo drón szett (FMC) 3 akkuval, ND és NDPL szűrőkkel - megkímélt állapot
- Labubu - Exciting Macaron/Have a Seat bontatlan figurák
- DJI AVATA 2 drón - 2026.05.20-ig DJI garancia
- DJI FPV Fly More Combo drón + Goggles V2 szemüveg - 3 akkuval
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett - garancia 2026.11.17-ig
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest