Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
julius666
addikt
Ma próbából a rollerrel jöttem melóba, így most van kis tapasztalatom vele. Én két lábam (42-es) egymás mögött ferdén kényelmesen elfér, a felület nagyon jól tapad (az egész végig ilyen smirgliszerű bevonatos), nem mozdul el a lábad rajta ha nem akarod egyáltalán.
Alapból aszfalton hangtalanul suhan, kisebb úthibákat is jól veszi. Nagyobb (hüvelykujjnyi vagy még nagyobb, amit alapból nem kerülnél ki/nem is tudsz kikerülni) hézagoknál néha csúnya fémes csattanó hangot ad rajta valami, arra nem sikerült még rájönnöm, mi lehet (talán a fém sárvédő). Érdekes, mert nagyobb bukkanóknál nem jön elő, csak a kis, nagyon éles peremeken ha nagy sebességgel átmész.
A legvacakabb hullám térkőhöz volt szerencsém vele (amivel ész nélkül lerakták a fél országot), azon is egész jól teljesít a teleszkóp, zötyögésre vállalható, de ott már azért hallatszik némi csörgés. Hosszútávon tuti nem tesz jót neki, a csavarokat minimum kilazítja.
Lábfék lassításra teljesen jó, gyors megállásra tökéletesen alkalmatlan, autók közé egyszer majdnem begurultam vele kereszteződésnél.

Teszteltem 4-es metrón az állítva tárolást, gyorsulásoknál már eldől, szóval fogni kell mindenképpen. Persze így is nagy segítség, hogy állítani lehet, elég kb. ha csak rajta van a kezed.
Tegnap amúgy pont volt napközben szerencsém egy lepusztult gyógyegér alu rollerhez, ahhoz képest ég és föld, ugyanazon a hullámos térkövön, ahol ez kicsit zörgött, a másikat a szomszéd utcából is lehetett hallani.

Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 15 - van plusz energia
- EAFC 26
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- E-roller topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Iphone Xs 64GB 100% (3hónap Garancia)
- Új Dell 13 XPS 9350 WUXGA IPS Nano Ultra5 226V 8mag 16GB 512GB SSD Intel ARC 130V 8GB Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest