Hirdetés
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szoles
senior tag
válasz
Videcris
üzenetére
Szia!
Tegnap előtt, amikor hívtam őket, mára ígérték, hogy tuti hívnak, és biztosan kész lesz. Ma vártam is nagyon, hogy még érte tudjak menni. De nem hívtak. Így már értem, hogy miért nem.
Nagyon nem örülök, mert nem azért vettük most májusban, hogy ki tudja meddig kelljen várni, hanem hogy a fiam azzal járjon suliba, amíg még tart a tanítás.
Hétfőn felhívom őket, és ha nem tudnak biztosat mondani, akkor bemegyek a pénzért, és ugyanazzal a lendülettel megyek a decathlonba venni egy rollert.
Vagy mit tudom én mi lesz, de most nagyon ingerült lettem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mini 3 pro RC drón szett - 2 akku, táska, makulátlan állapot
- LEGO készleteim eladóak - Bontatlan szettek (48db)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- DJI Mini 4 Pro GL, hibátlan állapotban , 1.5 év garanciával 2 akksiva, utazó táskával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4271
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4438
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest