Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
dorika87
őstag
Sziasztok. Abszolút kezdő vagyok a téren, még soha nem volt rollerem, de most úgy gondoltam kipróbálom. Segítséget szeretnék kérni, vásárlás előtt állok. Főként munkába járáshoz és kisebb távokhoz szeretném városon (Budapesten) belül használni. Női vagy unisex típus érdekel. (164cm/58kg) Tehát jó lenne ha minimum 4kg-ba beleférne, ami még hordozás szempontjából egy nőnek megfelelő lehet. A keretem 20ezer forint. Mit tudnátok ajánlani ami ár/érték arányban megérné. Honnan érdemes megvenni?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Garmin Instinct Solar új, bontatlan, garanciával
- DJI Goggles 3 FPV drón szemüveg + Motion Controller 3 távirányító
- Baofeng UV-5R Mini kézi amatőr rádió
- Káprázatos 18 karátos fehérarany gyémánt gyűrű szett (Eljegyzési és Kísérőgyűrű) Eladó
- Bezior X500 Pro Összehajtható elektromos összteleszkópos kerékpár
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 13 128GB Új akku 12hó jótállás!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Honor Magic 8 Lite 256GB Midnight Black Újszerű állapot 2029.02.11. garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest