Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• DigitXT

félisten

válasz FID #36895 üzenetére

A kétmotoros GT-ddel még én is mentem egy kört nálad. :DDD (Mert ugye akkortájt nyomtam kétmotorosított Kugoo S1-gyel: nekem a mechanikus fék hiánya volt a halálom. :D ) Dodor remekül illusztrálja a mókuspózkormányt, de (mindig van de): szvsz összehasonlíthatatlan egy 40 centis tényleg (brutál) szűk fogás, meg egy 60 centis "normális". Szerintem én sem véletlenül "tuningoltam" akkorára: elfért rajta a két fékkar, a kezelőszervek, és (nekem) már jó volt vele menni. Nem hiányoltam a 71-72-t. Mint írtam volt, Te nem szeretnél vele menni. Ez már teljesen szubjektív: függ a testmagasságodtól/vállszélességedtől/karhosszodtól... (Motorokon is szoktak pl. kormánymagasítóval játszani, pl. magas pilótának kényelmetlen lehet, ha alacsonyan van a kormány, de, és megint az a fránya de, adott esetben ellenkező hatást vált ki egy kormánymagasító, mert eleve a villa szögben áll. Pont közelebb kerülhet miatta a kormány a pilótához, szűkítve a mozgásteret. Szóval, ha testre akarod szabni, azt kizárólag magadnak tudod megtenni, éppen ezért egy univerzálisra megépített cucc lehet, hogy az átlagembernek jó lesz, de igazából senkinek se lesz tökéletes: max. megszokják.)

Új hozzászólás Aktív témák