Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
Nemhogy a rollert "is" be kellene engedni hanem a kerékpárt is újból tiltani kellene.
Ebben van valami, mert egybites bringások fejében a kiegészítő tábla már elfelejtődött. Aztán van csodálkozás, mikor egyirányú, beláthatatlan, buszközlekedéssel súlyosbított kanyargós lejtőn lefelé verető idióták szarrá törik magukat. Biztosítás nélkül persze.
(Konkrétan láttam, amikor az előttem haladó autó tükrét letörte egy ilyen nagyon okos: belegondolva mennyi maradt volna belőle, ha épp a busz jön, rohadt nagy mázlija volt.)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Hobby elektronika
- Bittorrent topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Okos Otthon / Smart Home
- iPad topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- EAFC 26
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Dell Latitude 3430 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 magos, 32 GB RAM, 512GB SSD, NVIDIA RTX A1000, 16" , Új
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(Konkrétan láttam, amikor az előttem haladó autó tükrét letörte egy ilyen nagyon okos: belegondolva mennyi maradt volna belőle, ha épp a busz jön, rohadt nagy mázlija volt.)