- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
válasz
Golota
üzenetére
Ez amúgy ugyanaz a kis ~12 kg-os rollerecske, csak lett benne egy plusz motor (+1-2 kg), meg a kormányra csavarozva egy vízálló villanyszerelő doboz (+1-2 kg), és benne néhány plusz akkumulátor: nem mondanám, hogy elveszítette pálcika jellegét, de nehezebb lett... Mondjuk ezzel együtt a romboló ereje is nagyobb lett, de nem próbáltam ki csillagokon.
Amúgy azon a képen még csak gyári motorokkal dolgoztam, később beszereztem egy kis dobfékes "tuning" motort, amihez mondjuk saját villát kellett gyártanom, de megérte.

Viccen kívül, ki lehetett röhögni, hogy Kugoo S1 Madmax, de tök jó volt vele közlekedni.
(Amíg el nem engedte magát az elrozsdált első villa, de ez már egy másik történet. Vége.)
Új hozzászólás Aktív témák
- DDR3-as laptop memóriák nagyobb tételben
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB/512GB használt, karcmentes 87% akku, 191 ciklus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold7 5G 12/256GB Jet Black használt, karcmentes garanciás 2028.10.24-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amúgy azon a képen még csak gyári motorokkal dolgoztam, később beszereztem egy kis dobfékes "tuning" motort, amihez mondjuk saját villát kellett gyártanom, 

(Amíg el nem engedte magát az