Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok, Pesten egyre több rollerest látok, és nekem is nagyon megtetszett ez a fajta közlekedés, gyorsabb is mint a gyaloglás.
Átolvastam a fórum frissebb bejegyzéseit és látom, hogy a TOWN 9 Easy Fold -ot szoktátok ajánlani, nekem is nagyon bejön, még nem próbáltam de így képekről/videókról. Szóval az lenne a kérdésem, hogy a 30ezres és a 40ezres között ugyebár csak 10ezer a különbség (7XL vs 9EF). Látom a drágábbon van kézzel aktiválható fék, könnyebb összecsukni, helyes kis csengő is van rajta. Szóval strapabíróságba lehet különbség közte? A drágább később megy tönkre?
Sulihoz ingázok, háztól 3km a vasútállomás, leszállok hév, és onnan suli 950m. Karácsonyig csak marad készlet és ha sikerül is kipróbálnom és meg is tetszik akkor szerintem én is ezzel fogom hasítani a járdákat/utakat. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo T14s Gen 2 - 14,1" touch, i5 1145 G7, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 512GB, 250GB m-SATA SSD-k
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.hu Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Gold használt, megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Átolvastam a fórum frissebb bejegyzéseit és látom, hogy a TOWN 9 Easy Fold -ot szoktátok ajánlani, nekem is nagyon bejön, még nem próbáltam de így képekről/videókról. Szóval az lenne a kérdésem, hogy a 30ezres és a 40ezres között ugyebár csak 10ezer a különbség (7XL vs 9EF). Látom a drágábbon van kézzel aktiválható fék, könnyebb összecsukni, helyes kis csengő is van rajta. Szóval strapabíróságba lehet különbség közte? A drágább később megy tönkre?
Sulihoz ingázok, háztól 3km a vasútállomás, leszállok hév, és onnan suli 950m. Karácsonyig csak marad készlet és ha sikerül is kipróbálnom és meg is tetszik akkor szerintem én is ezzel fogom hasítani a járdákat/utakat.