Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Bobrooney
üzenetére
A tesztre limitálták 12km/h-ra, a végsebessége 30km/h körül van. A 15-17km oda vissza lenne annyi összesen, ha már olyan ~20km/h átlagot tudnék menni a 6-7km-en akkor az bőven beleférne, csak nem tudom ilyen tempónál hányszor borulnék el a csodás pesti utakon/járdákon.

Robogó sokkol célszerűbb lenne, de mivel panelba lakom nincs hol tárolni csak a ház elé kikötve ami nem a legbiztonságosabb. Korábban már volt 2 szezon alatt 2 robogóm melóba járásra, direkt ütött kopott külsősöket vettem, hátha így nem mennek rá. De így is az elsőt ellopták, a másodikat inkább eladtam szezon végén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mini 4 Pro GL, hibátlan állapotban , 1.5 év garanciával 2 akksiva, utazó táskával
- DJI Air 3 Fly More Combo drón szett - 3 akkumulátorral, táskával
- Akcijó Garanciális CASIO G-Shock Mudmaster GWG B1000 1AER Master Of G
- DJI RC2 drón távirányító
- Újszerű, hibátlan Fossil ES3433 női fémszíjas quartz óra - Még 1 év magyar bolti garival! -
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8265U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Watch S4 okosóra
- PS4 Pro 1TB + DualShock 4 Controller Játékkonzol
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs