Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- sziku69: Szólánc.
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
Lett egy kis problémám. És nem is kicsi.
Csütörtökön a munkából hazaérve észrevettem hogy megint kioldott a kormányrúd-merevítés, de nem volt időm vele foglalkozni, úgyhogy hagytam, majd megcsinálom. Most hozzá akartam látni, és feltűnt hogy nincs meg a csavar, ami magáért a rögzítésért felelt. A kioldó pöcöknél van a lyuk ahová menne, de nincs meg. Tűvé tettem mindent de egyszerűen nincs meg, és ötletem sincs most mi legyen. Próbáltam improvizálni hogy esetleg másik, kisebb méretű csavart betenni de semmi sem jó, ráadásul nem is merek ezzel kísérletezni, mert ha esetleg találok is valamit, de ne adj isten nagy sebességnél kiold, és oda a rögzítés, akkor szevasz van. Megpróbálom visszavinni a Dechatlonba, hátha tudnak pótalkatrészt adni, de félő hogy ennek így annyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gombászkönyvek egyben
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Wifis fèlkonfig! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest