Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- talmida: Változások 2. rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Tudatosan én is kerültem az esőt. Ettől függetlenül benne van a pakliban, hogy elkaphat egy eső. Leírom a sztorit. Debrecenből busszal jöttem Hajdúszoboszlóra az új lakásba. Már a buszt is elkapta egy ömlő eső... mikor megérkeztem Szoboszlón pont elállt. Ott követtem el hibát, hogy úgy döntöttem, hogy beugrom a Penny Marketbe. Mikor kijöttem a Pennyből megint elkezdett esni. Mondom megvárom még eláll... ekkor hívott anyukám, hogy a Mama előbb jön haza a kórházból, és húzzak haza... 3.8 km-re voltam otthontól, három lehetőség állt előttem. Az egyik,, hogy azt mondom, hogy várjon a Mama nem baj, hogy nem tud bemenni... nyilván nem ezt választottam. A másik, hogy én viszem a rollert, de egyrészt beázhat a táskájában is, másrészt 5 km/órával haladnék, és kb le is szakadna a vállam. Maradt a harmadik opció, repesztettem hazafelé, de kb 2 km után gáz adásnál befékezett, majdnem pofára estem
A hátralévő út eléggé kínkeserves volt. Most úgy vagyok vele, hogy lehet a hónap közepén rendelek egy ECU-t, meg megnézem, hogy garanciálisan mire fogok jutni... a baj az, hogy akik vállalják itt Hajdúszoboszlón, azok is úgy, hogy beküldik Debrecenbe, de előre mondják, hogy ők nem szigetelik...
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Új HP 16 Victus FHD IPS 144Hz Ryzen7 8845HS 5.1Ghz 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - AKCIÓ
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A hátralévő út eléggé kínkeserves volt. Most úgy vagyok vele, hogy lehet a hónap közepén rendelek egy ECU-t, meg megnézem, hogy garanciálisan mire fogok jutni... a baj az, hogy akik vállalják itt Hajdúszoboszlón, azok is úgy, hogy beküldik Debrecenbe, de előre mondják, hogy ők nem szigetelik...