Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Tudatosan én is kerültem az esőt. Ettől függetlenül benne van a pakliban, hogy elkaphat egy eső. Leírom a sztorit. Debrecenből busszal jöttem Hajdúszoboszlóra az új lakásba. Már a buszt is elkapta egy ömlő eső... mikor megérkeztem Szoboszlón pont elállt. Ott követtem el hibát, hogy úgy döntöttem, hogy beugrom a Penny Marketbe. Mikor kijöttem a Pennyből megint elkezdett esni. Mondom megvárom még eláll... ekkor hívott anyukám, hogy a Mama előbb jön haza a kórházból, és húzzak haza... 3.8 km-re voltam otthontól, három lehetőség állt előttem. Az egyik,, hogy azt mondom, hogy várjon a Mama nem baj, hogy nem tud bemenni... nyilván nem ezt választottam. A másik, hogy én viszem a rollert, de egyrészt beázhat a táskájában is, másrészt 5 km/órával haladnék, és kb le is szakadna a vállam. Maradt a harmadik opció, repesztettem hazafelé, de kb 2 km után gáz adásnál befékezett, majdnem pofára estem
A hátralévő út eléggé kínkeserves volt. Most úgy vagyok vele, hogy lehet a hónap közepén rendelek egy ECU-t, meg megnézem, hogy garanciálisan mire fogok jutni... a baj az, hogy akik vállalják itt Hajdúszoboszlón, azok is úgy, hogy beküldik Debrecenbe, de előre mondják, hogy ők nem szigetelik...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO készleteim eladóak - Bontatlan szettek (48db)
- DJI Mini 3 pro RC drón szett - 2 akku, táska, makulátlan állapot
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral (2-3-3 töltéssel) +táska
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC - drón szett
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- 207 - Lenovo LOQ (17IRB8) - Intel Core i5-13400F, RTX 3050
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A hátralévő út eléggé kínkeserves volt. Most úgy vagyok vele, hogy lehet a hónap közepén rendelek egy ECU-t, meg megnézem, hogy garanciálisan mire fogok jutni... a baj az, hogy akik vállalják itt Hajdúszoboszlón, azok is úgy, hogy beküldik Debrecenbe, de előre mondják, hogy ők nem szigetelik...