Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lackow
csendes tag
Én az alacsony fellépős rollert jobban kedvelem, magasabbtól úgy éreztem, hogy görcsöt kap a lábam.
Eddig egy Hervises Cygnusom volt elöl 230mm hátul 180mm kerekekkel, akciózták pár hete, így 22e volt. Vissza kellett vinnem kormány hibája miatt, most egy Micro Black et vettem, ma jött meg, szintén alacsony fellépős 200mm es kerekekkel.
Ez 32e, szintén az említett multinál, enyhén szólva is alul lett árazva,így lecsaptam rá. Máshol 50e ft.
Osztrákoknál is 200 euro, valószínű 100 euro+nyereség beárazás történt a magyar webshopban /webshopból rendelve Ausztriából küldték/.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Diablo IV
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- SSD kibeszélő
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- 3D nyomtatás
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Autós topik
- Teljesen az új Xboxhoz készül a neurális leképezés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4564, 100% AKKSI
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 505+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Sandisk Portable SSD 2TB!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Asus ROG Strix Scar Edition G533Z notebook-i7 12700H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest