- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- votlage71: Kábel menedzsment
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
válasz
Peaceliker #20828 üzenetére
Mi a necces a szabályzón? Max. a vételára...
Amúgy párhuzamosítani kell rajta a soros portot, és kabát. Nem kell tudnia róla, hogy két motort hajt, elég ha a fő motor szabályzója válaszol a kijelzőnek, a másodlagos motor csendben húz. Inkább probléma, hogy hogyan rakod be a másik motort az adott villába, és ha már beraktad, akkor hogyan lesz rajta fék. Ezek a nem triviális kérdések.
Csak elektromos fékkel is el lehet lenni, de azért sokkal biztonságosabb, ha van legalább egy mechanikus... legalább kiegészítőnek.
Vész esetére... És nem valami hitvány taposó, hanem minimum egy dobfék. (S1-be is raktam, jó is volt.
)
Ui: Tamás tákol ilyen vasakat, állítólag már van neki vagy 11 db különböző, javított e-twow raktáron. Nem tudom: lehet nagyon drágán akarja eladni, azért nem kell senkinek? Pedig az a váz jobb, mint a Kugoo volt, és dualban azért már odébb lehet vele állni, még akkor is, ha nincs rajta sok akku (max. nem jut messzire).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Futás, futópályák
- Parkside szerszám kibeszélő
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- AliExpress tapasztalatok
- Rendszergazda topic
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest