Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hátsó kerekes meghajtás.
Emelkedökön felfelé nem kell a kormányra "nehezedni", már-már természetellenes testtartásban.Nekem a Xiaomi pl gyakran kipörgött induláskor ha padkára mentem fel, vagy vizes úton. A hátsókerekes meghajtással viszont ilyen nincs.
Mondjuk a Xiaomik annyival kisebb, könnyebb rollerek, nem meglepő, ha kipörög a kerék terheletlenül, mivel olyan könnyű a roller súlya.
Lehet a Segwayek annyival nagyobb tömeget képviselnek már eleve a 10"-os kerék miatt, h nem pörög ki a kerék alapból szinte sosem, annyit még nem használtam, h kipróbáljam ezt is rajtuk.Én egyébként pont azért vettem G30-at a G30L helyett, mert nagyobb a trepnije.
Nem tudom már mennyivel, de van egy összehasonlító videó Youtubeon.A visszatöltést azt engedd el, normál használat mellett szinte semmit sem ér, viszont a nem erre felkészített vezérlő elhalálozhat miatta.
A tárcsafék a hátsó keréken viszont egy jó pont az F sorozatnak.
Amikor a G30, G30L megjelent, még nem volt F sorozat, és a korábbi Segway rollerek csak 300W-os motorokkal voltak max szerelve.
Így a G30, G30L volt a "legerősebb".
Ez ma már nem így van, mert az F, és a D szériából is vannak 350W-os motorral szerelt példányok (F40, D38).Nem lepődnék meg, ha a G30L gyártását idővel abbahagynák, mivel akinek kisebb akksis G30 kell, az vehet F40-et, D38-at, majdnem ugyanazt kapja, mint a G30L.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Jövedelem
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- IFA 2025: A világ legkönnyebb 16"-es notebookját alkotta meg az Acer
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- További aktív témák...
- Garmin Epix Pro (Gen2) Sapphire 51 mm DLC Titanium (5 db szíjjal)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - Garancia, Care Refresh
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo RC2 drón 6 akkumulátorral - Garancia, Care Refresh
- Eladó Betaflight Meteor75 teljes szett
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3357
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest