- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Reggie0 #16400 üzenetére
Akkor máshogy fogalmazok.
Szerintem ha valamit úgy reklámoznak, hogy a teljesítménye miatt "x" % -os emelkedőn is fel tud menni, akkor nem árt, ha minden adott ahhoz, hogy a biztonsági berendezések is jól működjenek lefelé.
Ha veszek egy dinamikusan gyorsuló erős autót és mellé sz@r fékeket használok, akkor szerintem ön- és közveszélyes vagyok.
Tehát én azt gondolom, hogy az adott eszköz teljesítménye és a fékezési hatékonyság összefügg. Abban persze igazad van, hogy tök mindegy 350-500-800W, akkor is jónak kell lennie a féknek.
Szerk.:
Én mondjuk ha komolyabb rollert használnék (amit nem akarok), akkor biztos ahhoz mérten választanám meg az útvonalat is. Ergo nagyobb teljesítmény mellett nem kerülnék ki nagyobb emelkedőt, amihez a jelenlegi roller kevés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI AVATA Explorer Combo (Fly More combo) drón szett - 3 akku, táska, FPV RC2
- DJI Mini 4 pro / Mini 3 pro / Mini 3 drón eredeti DJI Battery Plus akkumulátorok
- DJI FPV Combo drón szett - új állapotban
- Eladó Lego Star Wars - Mandalorian Fang Fighter vs Tie Interceptor (75348)!
- DJI Avata 2 Fly More Combo (szinte új, 3 év garival)
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest