Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Casseius

tag

Na felkerült az 500w-os Monorim motor is végül, nem volt egyszerű szülés...
    40-ezer forintos ára ellenére már olyan csapágyakkal érkezett amit azonnal cserélni kellett, mivel nincs szelepnek hely, fúrni kellett egyet, a PMT gumi túl nagy volt rá, kotyogott így átkerült egy sima ami pont passzolt, a motor oldalát rögzítő csavarokat azonnal cserélni kellett mert annyira rossz minőségűek, illetve a motor oldalát takaró lemez a belső felfújása közben 2,5 BAR-nál kettétört nemes egyszerűséggel...
    Szerencsére ismerős tudott szerezni egy régebbi leégett monorim motorból kiműtött fedelet ami egyébként sokkal jobb minőségű volt mint az én új motoromon lévő, amit kézzel is simán törni tudtam volna...

A végsebességhez 3 km/órát dobott az új egység de ami lényeges gyorsulása az kb 3x jobb lett, 30 méteren simán felmegy 40 fölé a gép, ami az alap 300w-os motorral hosszúszáz méterek kérdése volt, szoftveresen is toltam rá kakót így jelenleg 1850w-ot ad le teljes gázon.
    Húz mint állat, végre ha valaki elenged vagy elsőbbséget ad nem vánszorgok mint egy terhes csiga :D
    Köv lépés a 60V-os aksira átalakítás 48-ról ha már itt az aksis szakemberek felokosítottak, és szerintem megcsinálom öszkerékmeghajtásra hátra is dobva egy motort.

Új hozzászólás Aktív témák