Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- aquark: Zsebszámológépek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SidCorky
őstag
Hello!
Januárban tervezek venni egy rollert, nagyon megtetszett. pár kérdésem van:
1. Az Oxelo Town 9-et néztem ki, semmi bajom nincs vele, de tudtok még ehhez hasonló méretűt/kinézetűt ajánlani? A kézifék nagyon fontos
2. Mennyire "bámulós" cumó? Pl mennyire néznek meg ha egy ilyennel felpattanok a buszra/metróra, stb?
Nem fogom ezért nem megvenni, magasról teszek rá, nekem ez a leglogikusabb eszköz Budapestre, csak azért kérdezem, hogy tudjam mire számítsak 
3. Gondolom van pár kopó alkatrész benne. A Town 9-hez be lehet szerezni utólag alkatrészeket?
4. Utcán lelakatolva mennyire merjem otthagyni? Itthon meg melóhelyen nincs gáz, van pince, melóhely meg agyon van biztosítva kamerákkal, beléptető rendszerrel, stb, de pl egy Tesconál nem viszik el 20 perc alatt? Mennyire biztonságos ez a lakatos megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Borderlands 4
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- sziku69: Szólánc.
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, karcos kijelző 91% akku - 6 hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem fogom ezért nem megvenni, magasról teszek rá, nekem ez a leglogikusabb eszköz Budapestre, csak azért kérdezem, hogy tudjam mire számítsak