Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
SidCorky
őstag
Hello!
Januárban tervezek venni egy rollert, nagyon megtetszett. pár kérdésem van:
1. Az Oxelo Town 9-et néztem ki, semmi bajom nincs vele, de tudtok még ehhez hasonló méretűt/kinézetűt ajánlani? A kézifék nagyon fontos
2. Mennyire "bámulós" cumó? Pl mennyire néznek meg ha egy ilyennel felpattanok a buszra/metróra, stb?
Nem fogom ezért nem megvenni, magasról teszek rá, nekem ez a leglogikusabb eszköz Budapestre, csak azért kérdezem, hogy tudjam mire számítsak 
3. Gondolom van pár kopó alkatrész benne. A Town 9-hez be lehet szerezni utólag alkatrészeket?
4. Utcán lelakatolva mennyire merjem otthagyni? Itthon meg melóhelyen nincs gáz, van pince, melóhely meg agyon van biztosítva kamerákkal, beléptető rendszerrel, stb, de pl egy Tesconál nem viszik el 20 perc alatt? Mennyire biztonságos ez a lakatos megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral (2-3-3 töltéssel) +táska
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) megkímélt állapotban
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- DJI Air 3 Fly More Combo drón szett - 3 akkumulátorral, táskával
- Robore Ur30 evezőgép - 50% kedvezménnyel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem fogom ezért nem megvenni, magasról teszek rá, nekem ez a leglogikusabb eszköz Budapestre, csak azért kérdezem, hogy tudjam mire számítsak