Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: A sor végén
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vertigo
aktív tag
Kugoo S1 - az elso negyed ora utan
- 3 nap alatt ert ide
- a dobozban 2 nem EU csatlakozo volt
- az LCD egyseg tunik a leggyengebb pontjanak (mukodik, jol lathato, de nem tul massziv)
- nyitas csukas meg gyakorlando
- hatso resze valamivel zajosabb
- egyebkent stabil, massziv, jol egybenlevo erzetet kelt (nem egy kategoria barmilyen nem motoros rollerrel a masszivitasa, de van ismerettsegben xiaomi es ninebot is)
- ahhoz kepest, hogy relative magasan utazom (hagyomanyos rollerhez szoktam), a hasa alacsony (majd valahogy vigyaznom kell ra, kisrollerrel is mar allandoan szikrazo hassal kozlekedtem, csak ott az kevesbbe problema)
- sik terepen 32km/h volt a csucssebessege (tegnap este 80kilo voltam, de 3-4 kilokat siman valtozom 1 napon belul is)
- a Tordai ut felso 2-300m-en kiprobaltam, kis rasegitesekkel 15km/h-val fel tudtam jonni kenyelmesen (segitseg nelkul is haladt azert, de erolkodott, lassan lassult, 10km/h-nal besegitettem)
- a kitamaszto labra esik, nem kell lehajolgatni erte
- a "fek" egyelore konnyen szokhatonak tunik, 25 folott nem harap bele, nem balesetveszelyes
Amit korabban linkeltem vilagitos mehsejtes gumit szerintem majd megprobalok beszerezni hozza, mar ha at lehet applikalni (nem tudom, van tapasztalat?), azzal a hatso resz is neman gurulhat...
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Zyxel NAS326
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fedora Linux
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- sziku69: Szólánc.
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Lenovo ThinkBook 16 G6 Ryzen 7 7730U 16GB 768GB SSD FHD+ 1 év garancia
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest