- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
Topikgazda
Bocsánat, ha úgy érzed villogni akarok azzal, hogy kiteszek két használt orsót, amit annyiért vettem kb mint egy újat. Szeretem a MAP orsóit, nagyon hasznosnak tartom az ACS klipszet. Szerintem a közösség jó részét nem az irigység hajta, én pl.tudok örülni annak ha valaki vesz egy jó botot vagy orsót.
Lakisoft: ha nem rakózol és tudsz hozzá venni kiegészítőket, akkor szerintem igen
-
Ez csak neked jön így le így. Mindenki olyan szerelést vesz magának amilyenre igénye van.
Neked jó az ötezres, de másnak ettől még eltérhetnek az elvárásai. Mi a baj ezzel? Ennyi erővel beléd is lehetne kötni, hogy te meg milyen "igénytelen" vagy mert ötezres orsóval horgászol. Viszont veled ellentétben ezt senki sem teszi. Senkinek semmi köze ahhoz és nem véleményezheti azt, hogy a másik mire és mennyit költ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- World of Tanks - MMO
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sorozatok
- Tesla topik
- OLED TV topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest