Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
Topikgazda
Köszi mindenkinek a felajánlott segítséget, Regina révbe ért

-
vendingo
veterán
válasz
jansky1
üzenetére
Én ezzel sok süllőt és csukát fogtam.
Annyit hozzátennék, hogy a süllőket olyan vízen fogtam vele, ahol 1-1.5 méter a max vízmélység.
A horoggal nekem nem volt bajom, elég erősek, de a méretük elég kicsi, volt sok rossz akadásom, hamar kirázza magából a hal
Dechatlonba érdemes még körforgó villantókat is venni, de ezeken tényleg hulladék horog van, törik mint a ropi. -
-
gban
veterán
válasz
jansky1
üzenetére
Itt a kínálatuk, hátha vendingo-nak így könnyebb megmondani melyik a jó.
Érdekes az oldaluk, ár szerint rendezve az árakat abc sorrendben veszi, azaz az első szám szerint rendez
-
-
egykettő
aktív tag
Bocsi, az előző már lejárt, de ha már kínából rendelés, egy kis teríték fotó, a jobbakról az utóbbi pár napból. A jobbfelsőbe krimpelő hüvelyek vannak, előke krimpeléshez, vannak még egész jó horgok is meg nagyon tuti karikák is.

Jön még fonott meg pár kacat, szemét dolog ez a facebook kínai pergetős csoport
-
Steady74
Topikgazda
válasz
egykettő
üzenetére
nem gond előre fizetnem egyáltalán, bár azt szívesebben teszem ismerősnek mint ismeretlennek ez ugye egyértelmű. ismerősök meg mind azt mondták eddig (ha volt ilyenre gondolatom és most is a komám így nyilatkozott), hogy elég nekik akkor fizetnem ha átvették.
Köszi srácok, ma eldől, hogy a barátom tud-e segíteni, a nem keresem az illetékes elvtársat

-
golyós
addikt
válasz
tepenzed
üzenetére
Persze, miért?
Pechnyó Gergely írása:
" Azt szokták mondani, hogy method feedernél nem számít a csali.
Nos ez a mai napra nem állta meg a helyét.
Foki mandulával próbálkoztam ma és 8mm-es sweet dumbellel csalitüskén 14-es horoggal. Reggeltől délig kapás nélkül megúsztam.
Már már kezdtem a nagy szélviharban feladni amikor egy 16-os horogra két szem csontit tettem és erősen meglocsolva a method liquiddel bele a kosár közepébe.
Innentől egyik ponty a másik után.
Természetesen a dumbellel semmi gond.... csak ma nem ő kellett hanem két szem csonti.
Érdemes olykor így is kipróbálni illetve rápróbálni a dolgokra...
Az etetőben vakon bízom így tudtam hogy nem az a gond....😊😊 "(#29381) Steady74 Ebayen nem vagyok de Alin igen.Ott nincs?
-
Steady74
Topikgazda
Ebay-es vásárlásban tud valaki Bp-i kolléga segíteni? Sos kellene valami, ha megjönne kp-ban kifizetném (20k kb max, 1 borítékban elférő kis teflon gyűrűk). Egy komámnak szóltam de nagyon el van havazva sajnos. Köszi
-
golyós
addikt
Megjött az első csomag Aliról, 30-án rendeltem.
[link]
50 db műcsonti volt 1,29 $. -
vendingo
veterán
-
jansky1
senior tag
Szegecses nyelek és pelletpumpák. Csak nehogy megnyitva hagyjam egyszer az oldalt, ha elmegyek a géptől

-
h.kalman
csendes tag
No en meg kozben megvettem a feeder botot. Agyaltam az ajanlott leega boton is de nem merem megvenni mert ha kesobb kell barmi hozza ki tudja kapok e... Ami a lenyeg : valasztasom a nevis vanity feederre esett 360h . elsore kezbefogva kellemes es eleg gerinces de kelloen lagy. Ha minden igaz vasarnap mar bevetesen lesz. ( illetve a bot ugye kaphato mas neven is csak tobbert ugy piros a szine igy meg zold es ez jobban bejon.
-
vendingo
veterán
Én jövő héten tesztelem a By Döme Team Feeder Power Fighter szegecses nyelet amit a haldorádóról rendeltem Holler Imre ajánlásával.

-
A Zéé
addikt
válasz
Szeszkazán
üzenetére
szegecsest!
-
tween
őstag
Adok én nektek olyan nyelet.....

-
jansky1
senior tag
válasz
Szeszkazán
üzenetére
Milyen nyél az?
-
Szeszkazán
senior tag
Alig várom, hogy jöjjön a jó idő és tesztelhessem az új merítőnyelet a nagy potyeszokkal.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
LazacX
tag
válasz
vendingo
üzenetére
Nálunk meg úgy van megoldva az év eleji torlódás, hogy le kell adni a helyi horgászboltban az igazolványt meg a pénzt. Kicsörög a boltos a halőrnek, és lehet pecázni.
Az igazolványt meg visszakapjuk 4-5 nap múlva. Sajnos a pénzt nem.
Persze ez csak kis egyesületnél működik, meg csak a helyi vízre. Jöhetnének erre most a MOHOSZ huszárok hogy nem szabályos, meg hű meg ha, de ennél nagyobb szabálytalanság ne legyen. -
gban
veterán
Ma én is kiváltottam az államit meg a területit is.
Államihoz kaptam egy 1000 Ft-os utalványt a Keleti horgászboltban, vettem is egy Nevis Fluoro Carbont.
Nagyon csúnya a színe
Itt is meg a másik boltban, ahol az engedélyt vettem, mondták, ahogy közeledik a határidő, úgy lesz négyzetesen arányosan több ember aki kiváltja az államit.
Keletiben 12 előtt voltam, mondta a srác, 10-kor nyitottak, de minimum a 7. volt az én államim, és igencsak várja a március elsejét
-
tween
őstag
Csak a kék! Imre Fúzió!

-
LazacX
tag
Én is külön ruhát használok horgászni, jellemzően az utcai viseletből kikopott, kissé elnyűttes, de még használható ruhákat. Amúgy jó ötlet ez a szászpai tavi szeánsz. A bőséges halállomány miatt lehetne főzni egy jó vegyes tok-ponty paprikást.
A tokból nagyon pöpec paprikás készíthető. Kicsit gumiszerű a húsa, de az íze kiváló. -
joe979
senior tag
Srácok ! Megjött a pumpám , írtam is asszonynak , hogy este buli lesz

vagy pelletekkel álmodó .JA, ezt nem ide

-
gban
veterán
válasz
jansky1
üzenetére
Ezt most miért kellett?
Épp ettem.
Erre minden kék.
Mondjuk az mindig érdekes volt számomra aki csak HD pólóban becázik, csak Barca mezben focizik, csak CoD alsógatyában játszik - én pont úgy vagyok vele hogy abban megyek amit a legkevésbé sajnálok ha koszos lesz, beakad a horog, stb., mert hétköznap úgyse venném fel.
Mondjuk ez alapján valóban jó választás az a póló![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
jansky1
senior tag
Nem lehetne a fórumpecát a Szászpára szervezni?

-
Gabesz26
senior tag
Jakabka horgásztavon volt már esetleg valaki? ~10 km-re van tőlem, és van éves sportjegy emberi áron (idén már akarnék valahová éves területit váltani, lehetőleg sportjegyet, így a délutáni rapidpecák is mehetnének)
-
Steady74
Topikgazda
válasz
csabamigo
üzenetére
Mert nem jó helyre ültél. De komolyan. A vasúttal szembeni oldalon a közepére kell ülni a 37-42-es helyekre és akkor biztosan fogsz. Nem hittem amíg egyszer nem sikerült beülnöm. Csak a baj az az, hogy mire napijegyes horgászként átérsz oda, addigra a helyi sporik már mind ott ülnek... aztán meg 11 után hazamennek.
-
Steady74
Topikgazda
A másik tó amit most mondasz az a régi Barracuda tó, az már nem működik, aki megvette magának tartja fent kizárólag.
A Dunakeszi bányatón első pecám egy rakós keszegezés volt, 13m-ben. Asszony mérte, az egyik hal szákba tételétő a következő szákolásáig általában 2-2,5 perc telt el. Jó peca volt március közepén. Na most ugyan erre megyek rá csak két lágy feederrel. 100 méteres dobással szerintem már a közepét dobod a tónak. 9,6-as pontyot fogtam egyszer bentről, de soha semmi egyebet.
-
gban
veterán
válasz
Steady74
üzenetére
Arra egy ismerős azt mondta, a helyiek teljesen Imrék - Dömék, totál messzire etetnek meg dobálnak, így csak akkor tudsz fogni értelmes halat (mármint az előbbi gondolatmenethez passzolóan értelmeset, azaz pontyot), ha te is jó messzire dobálsz, a tó közepére.
Nem tudom mennyire van benne igazság, de térkép szerint nem akkora a tó hogy messze lenne a közepe, lehet vagy 50m széles az egész...Ahogy nézem, van a nullás alatt is egy tó, de tuti nem arról beszélt ő sem (te sem ha jól gondolom).
-
-
joe979
senior tag
-
joe979
senior tag
válasz
sityupityu
üzenetére
tween az tuti szüttyőzik

(#29324) vendingo : azt nem tudom előre hogyan jön ki nekem a május, de ha úgy járok kint és van értelme , akkor dobok rád privátot !
-
vendingo
veterán
válasz
joe979
üzenetére
Azt tudom, hogy május körül szeretnék menni BP-re legközelebb, a nyár még képlékeny.
3 lbs bot, fogalmam sincs mit bír, ritkán használom, inkább úszózni szoktam.A fotós japókat inkább hanyagoljuk, volt belőlük elég részem az évek során. Szerintem Japánban belőlem képeslap, meg képes kalendárium is van már.
-
-
joe979
senior tag
válasz
sityupityu
üzenetére
Nem , azt azok mondják akik rajta vannak, azok a félig lejövőben vannak

-
-
joe979
senior tag
válasz
sityupityu
üzenetére
Az a BX bordó blank a legszebb volt ...

Én speciel semmit, leáltam tizenvalahányéve, de ez nem fórum téma

-
joe979
senior tag
válasz
vendingo
üzenetére
Július,Augusztus, Szeptember

Akkor nagyon csocsálnak, de a keszegek is.
Az is használható , ha bírja a bot a 150 gr körüli dolgokat rövid távon akkor Okés, ha nem az se baj, max sűrűbben kell dobálni ..... A Jászai elég " vad " sodrás szempontjából ... De Cserébe a Japók a fingást is lefotózzák a 2Millás géppel
Na ez honnét jött elő
-
válasz
joe979
üzenetére
A Beastmaster-nél én csak a heavy kategóriáról tudok nyilatkozni. AX, BX, CX teljesen ugyanaz a blank! Csak a színén változtattak és a nyelen. Amikor elhatároztam, hogy veszek kettőt a Dunára akkor valójában a haver BX botjai voltak nálam amik megtetszettek. Viszont BX-et akkor már nem lehetett már kapni csak CX-et amiről biztos forrásból megtudtam, hogy semmiben sem különbözik az elődöktől. Tehát heavy fronton valóban ugyanaz a bot az AX-től CX-ig bezárólag. Viszont a DX heavy már teljesen más valami, olyan vastag a blank mint az előző szériák extra heavy botjainál.
ui: Ti mit szívtok? Hol vagytok?

-
tween
őstag
Mámeg mirű marattam le?
Imrék meg nyelek mindenhol ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Steady74
Topikgazda
válasz
golyós
üzenetére
Hát a ma este elég mosolygós volt, tiszta hlye itt mindenki

Úgy néz ki március 13 v 14 lesz az első peca nekem, a lányaim akkor 5 napig a nagyszülőknél lesznek, szóval ha nem lesz nagyon f@s idő akkor a dunakeszi bányató keszegeit megfaggatom. Érdekessége a tónak ( a sok p@raszt egyesületi tag mellett), hogy május elejéig szépen lehet fogni a keszeget, utána meg mint ha nem is lenne a tóban keszeg, eltűnnek.
-
gerigorrd
kezdő
válasz
golyós
üzenetére
Nos. Az az agresszív marketing amit Döme úr és csapata alkalmaz nyilván megosztó. A számok valószínűleg Őket igazolják, nem hiszem hogy van negatív mutatójuk. Az, hogy most valakinek szimpatikus vagy nem maga Döme Gábor, az megint olyan kérdés, hogy nálunk pl. az asszony is jól szórakozik még a beszédhibáján is, nemhogy azon, mennyire komolyan veszi magát a filmjein. Ő a vígjáték kategóriába sorolja. De félreértés ne essék! Ez egy üzlet, ők ezt a vonalat választották, az ő dolguk (pénzük!).
Visszatérve Imrére. Gondolom neki ez nagyon bejön, szimpatizál ezzel az egésszel, erre vágyik. Nem ismerem, fészbukozni sem szoktam, így ránézni sem tudok szegényre (nem is akarok). Ellenben vitathatatlan, hogy az ország egyik legnagyobb horgász webáruházáról beszélünk, nem gondolom, hogy rögtön mindenki ,,Imre" akinek egy tőlük vásárolt botja/orsója van. Ha 2 hónappal hamarabb találom meg a fórumotokat esélyes, hogy 10 ezerért én is egy általatok ajánlott orsót választok.
Üdv mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fotók, videók mobillal
- Kuponkunyeráló
- Okos Otthon / Smart Home
- Linux felhasználók OFF topikja
- Yettel topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- MacBook Pro 14 2024 M4 Pro, 24 GB RAM, 1 TB SSD Space Black 27% Áfás
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

, most 50 db kb 430 ft volt, elrakom a dobozba, ennyit megért.

?
Methodozunk kicsit. Csak a CZ...csak a piros... 

Remélem nem dobok első alkalommal gólyafészket.