- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tepenzed
őstag
válasz
vendingo #28599 üzenetére
még a novát megvettem előtte, az eurostar helyett lett volna, de mivel nem tudtam megszerezni, más bot meg annyira nem érdekelt, ebben a szezonban még marad az eurostar fő botnak a nova mellé.
2 részesben van sok olyan ami tetszik, de a szállítási nehézségek miatt azokat nem erőltetem
-
tepenzed
őstag
-
Ibituba
aktív tag
Horgászkalandok ingyenes online horgász magazin február. Kis olvasgatni való. [link]
-
tepenzed
őstag
válasz
vendingo #28587 üzenetére
nem te írtad az 1-4 kg-os pontyokat mint célt? lehet keverlek akkor, mindenesetre a light botokat általában keszegesnek írják, de attól még bírja szépen a pontyokat is, csak tovább tart a fárasztás.
sajna nincs nagy választék-e téren, a beastmaster cx light lenne neked akkor a legfaszább, ha be tudnád szerezni
-
vendingo
veterán
Ezekről a leeda concept gt feeder botokról van valami infó, kép, videó, hogy hogyan dolgoznak akció közben?
Beastmaster cx-hez hasonló parabola botot keresek, lehetőleg olcsóbban. A nova feeder-t majdnem rendeltem, de csak a bot vége dolgozik igazán. -
golyós
addikt
válasz
Gabesz26 #28578 üzenetére
Ajánlom figyelmedbe, ha már Preston
Nagyon jófejek, segítenek mindenben.
Kérdésed lenne? Vagy döntés előtt kézbe vennéd?
Akkor ezt az alkalmat ne szalaszd el!Várunk téged boltunkban 2017. február 04 és 05-én (szombat-vasárnap) 10:00-18:00 óráig, ahol kézbe veheted a kiszemelt terméket, megnézheted, kipróbálhatod, és ha tetszik, 15%* kedvezménnyel meg is vásárolhatod!
Ez tényleg az a lehetőség, amit nem hagyhatsz ki!
Várunk téged is!
ukpeca.huBővebb info: +36-70-4-200-800
info@ukpeca.huFacebookon: [link]
-
Steady74
Topikgazda
válasz
BlackmMmDog #28579 üzenetére
8 db pellet? És mindezt mennyiért? Olyan lesz lassan mint a carp bonbon. Sokan voltak?
-
Gabesz26
senior tag
Voltam ma a Dunakeszi Walterlandbe. Sajna a Preston in-line wire cage feeder kosár nem volt, pedig kíváncsi lettem volna rá élőben (marad a fehova).
Volt viszont Serie Walter Supernova light feeder bot
. Jankovich Krisztián valamelyik csoportban említette korábban, h jön februárban az új Nova, ezen kívül sehol nem olvastam róla (kicsit itt lehetne haldósodniuk). Kézbe véve nekem feszesebb, gerincesebb botnak tűnt, de sokat nem volt időm fogdosni.
-
Szeszkazán
senior tag
válasz
sityupityu #28575 üzenetére
Vezetek
-
sityupityu
veterán
válasz
Szeszkazán #28573 üzenetére
Hát nem tudom mert én még nem próbáltam ilyesmit. Lehet, hogy jobb ha te iszod meg azt a páleszt.
-
Szeszkazán
senior tag
válasz
sityupityu #28572 üzenetére
Battán van egy két szakasz ami jó lehet holnap, próba cseresznye, viszek páleszt is az etetőanyagba, azt mondják az alkohol jó ilyenkor bele, vagy hülyeség?
-
sityupityu
veterán
válasz
Szeszkazán #28569 üzenetére
Persze, nem akkora darabok vannak, hogy ne lehetne.
Ma volt egy utam Esztergomtól Szentendréig és sasoltam végig a vizet ahol tudtam. Annyira azért nem olyan bizalomgerjesztő még. -
Steady74
Topikgazda
válasz
BlackmMmDog #28564 üzenetére
Holler Imrével találkoztál? Többi nem érdekel.
Dehogynem, csak viccelek.
köszi a beszámolót!
Pityubá, ez tetszik
-
Szeszkazán
senior tag
válasz
sityupityu #28568 üzenetére
Hát én elmentem ma este a Duna mellett, a közepén láttam csak kis darabokat csak.
-
sityupityu
veterán
válasz
Szeszkazán #28567 üzenetére
Úsznak még a jégdarabok.
-
Szeszkazán
senior tag
Holnap ki megy ki ebben a jó időben? Én kint leszek a Dunán
-
BlackmMmDog
aktív tag
Írok egy kicsit a Haldorado napokról (mai napról).
Hol is kezdjem...minden kék(még a vérük is).
Mester bemutatta az orsókat, kis pénzért Daiwa, Shimano minőséget lehet venniSpro-val az ért szakítottak meg a kapcsolatot lassú a fejlődés/fejlesztés.
HD Carp Team bemutatott pár botot és orsót.
Sipos Gábor és Tamás bemutatták SpéciPellet-et (nem eszi meg a hal mert nem természetes, csak az aromát szívogatja. Így nem kel félni, ha vízben marad.)
A pontycentrum bemutatója inkább élmény beszámolások volt.Összegezve jó volt horgász felszerelés közelében lenni, marketingjük kicsit erős volt, hogy csak a HD termékükkel lehet fogni.
Merítőfejért mentem de, nem találtam, de azért így is vetem egy-két dolgot (15% kedvezmény volt)
Aki részt vett a HD napokon 20% kedvezményt kapott a Sóstói csárdában (érdemes volt ki használni) . -
tween
őstag
válasz
sityupityu #28558 üzenetére
Pityu bá! Ez a Berkley gumi szúnyog hatásos match-en, ha éppen finnyás a hal a csontira, csemegére? Veszek egyet vészmegoldásnak, ha már semmi sem működik.
-
Steady74
Topikgazda
válasz
sityupityu #28558 üzenetére
600 valamennyi most a walterben minusz az akcio. Vettem is egy kis gumiszunyogot
-
Steady74
Topikgazda
válasz
sityupityu #28555 üzenetére
Walterben vettem valami őszi akcióban, talán 500 Ft volt 1 csomag. Azt hiszem az nem drága.
Kékimre most már tényleg a csapat tagja? Szar volt a ph oldala, ezért az fb-t nézegettem, ami tele van a HD napokkal, Imrénk postja felizgatott: talán révbe ért?
-
sityupityu
veterán
-
musli26
tag
válasz
Szeszkazán #28551 üzenetére
Én is ezt az orsót használom nagy megelégedéssel!
Nekem egy szezon van benne. -
Csirekk
csendes tag
Sziasztok!
Kaptam egy feeder botot ajándékba, erre kellene nekem egy orsó. Akadós és kevésbé akadós terepen nagyobb pontyok, tokok ellen vetném be és márnázni a Tiszán, Dunán. Tudtok ajánlani valami best buy orsót ehhez 20k körülig? Mekkora méret illene rá? Nem akarok állandóan a világból kidobni, 60-70m körülre menne általában.
Köszi!
-
Emu
őstag
Kollégák!
Egy jó barátomtól (meghalt a nagybátyja) kaptam jó néhány wobblert, villantót, és egyéb rablóhalas cuccot. Ránézésre legalább 30 évesnek tűnnek, a horgokon kívül elég jó állapotúnak néznek ki. Szerintetek lehet még ezeket használni? Vagy dobjak fel róla képet? -
Gabesz26
senior tag
válasz
tepenzed #28540 üzenetére
"én úgy tudom azok az orsók megegyeznek a nevis orsókkal, amik meg megegyeznek a ..."
Szerintem max. külsőre hasonlítanak... Az egyik legnagyobb orsógyártó cég csinálja a SW orsókat, emellett a hazai palettáról a by Döme, és a Nevis orsók is ott készülnek. Ha van pontos infód az anyaghasználatról (belső alkatrészek, ház anyaga stb.), akkor tehető egyenlőségjel a Nevis és SW orsók közé egyébként nem érdemes összehasonlítani (egy alapfelszereltségű Audi A8 ugyanúgy néz ki, mint egy S8, mégsem ugyanaz az élmény a kettőt vezetni
).
A mindenki számára elérhető gyári specifikációs adatokat böngészve már eleve a csapágyszám sem egyezik egy SW Racer és egy Nevis Airtec esetében, szóval én óvatosan neviszezném le az SW orsókat
(mindezt úgy írtam, h nincs SW orsóm, botom, és semmi érdekem nem fűződik hozzá, h védjem a brandet).
-
miska17
tag
Üdv, urak Serie Walter orsót használt valaki ? Nagyon barátságos árak akciózva; bár ez a Daiwa is szimpatikus.
-
csƵ
addikt
válasz
Szeszkazán #28536 üzenetére
46k+6k szállítás. Black Friday volt.
-
csƵ
addikt
válasz
Szeszkazán #28534 üzenetére
Na most vagyok nagyon ideges.
-
Szeszkazán
senior tag
Most az Xfish is akciózik,
-
csƵ
addikt
válasz
DonThomasino #28532 üzenetére
Néztem, de minden fonott zsinór nagyon vékony szálakból van. Ők reklámfogás miatt nano braid-nek nevezik.
-
csƵ
addikt
válasz
DonThomasino #28530 üzenetére
Nincs nanofilból. Egy nanofil zsinór van és az Berkley.
-
DonThomasino
veterán
Egy fonott zsinór hány fajta anyagból készülhet?
Mert pl a LINK elt sufix nanofil ből van ami állítólag nem szőrösödik ki.
[link]
Nem tudom mennyivel lehet ez jobb. -
vendingo
veterán
válasz
DonThomasino #28523 üzenetére
Kastking ebay. Jó és olcsó.
-
csƵ
addikt
válasz
DonThomasino #28526 üzenetére
Nem ismerem. A haldoradós fórumban biztos volt róla infó, de ezek a túlműveltek beszüntették.
-
Gabesz26
senior tag
válasz
Esetleg még a power pro. A walterlandos akcióban hétvégén lesz rá 15% kedvezmény.
-
csƵ
addikt
válasz
Amit linkeltem, vagy amit linkeltek Daiwa.
-
Steady74
Topikgazda
válasz
vendingo #28520 üzenetére
Én idén a Drennan fine maggot horgot próbálom ki 14/12 méretekben.
A feeder spiccekkel nem nagyon variálok, a közepesen erőseket teszem be mindig, ha krva nagyot kell dobni, akkor a legerősebbet, kb ennyi részemről, nem bonyolítom túl.
Keszegezésnél is jó lehet a method technika, bár általában oda a hosszúelőkés, drótos kosarakat használják jellemzően versenyen. Papp Józsinak van yt-n fent videója felkészülés egy versenyre vagy ilyesmi a címe.
-
vendingo
veterán
Light feederezéshez milyen és mekkora horgokat ajánlanátok?
Célhal: nagyobb keszegek, illetve 1-4 kg pontyok.Van valami írás, ami a fedderezés alapjairól szól?
Kicsit homály nekem a különböző spicceknél, hogy mit mikor mire miért?
Keszegezésnél is hatásos a method technika, illetve az apróbb keszegek kapásait mennyire adja vissza a bot spicce?Ma elmenetem kiváltani az idei engedélyt, csak elfelejtettem vinni az igazolványom. Sebaj, időjárást elnézve nem sürgős.
-
Steady74
Topikgazda
válasz
sityupityu #28518 üzenetére
A mester nevét a szádra ne vedd!!
Ilyenen amúgy agyaltam én is, hogy jó lenne. Ha tényleg szellőzik, és tényleg UV álló akkor hasznos lehet. Vannak anyajegyek a kezemen amiket kenegetek napvédő krémekkel, de kevés dolgot utálok jobban mint a krémeket magamon.
-
Steady74
Topikgazda
válasz
Szeszkazán #28499 üzenetére
Decathlonban van UV álló kék ing, ugyanaz, mint a Mesternek, csak nincs kihímezve. Csak a kék! Vitorlázás alatt keresd, 6ezer körül van, és van valahol UV álló nadrág is.
gban: a dupla 1,6-os spiccgumi kb 16-os méretű előkéig tuti jó, szerintem 18-as monofilhoz is elég (18/16-ban pontyoztam régebben a szimpla 1,6-sal)
-
vendingo
veterán
válasz
Steady74 #28491 üzenetére
Ismét köszi az infót.
Nem hiszem, hogy használnék fonott dobóelőkét, ha mégis, akkor kallódik a pincében ~fél kilométer fonott, csak ezzel pergetek.
Monofilból nálam csak a trabucco jöhet szóba, majd azt kerítek rá 20-as méretben, match-en is ekkorát használok, így nem lesz szükség pótbobra se.tepenzed Kizárt dolog!
Én szinte csak pergetek, vagy néha matchezek. Ez a feederes kicsapongás is csak érdeklődés, illetve kell valami finomabb cucc a bojlis bot helyett, ha mégis távolabbra horgásznék.Én megrögzött match hívő és nádi pecás vagyok. Többnyire a partól 1-20 méterre horgászok, de leginkább a nádszélét szoktam dobálni az egyik közeli csatornán.
Method etetőanyag, pellet? Én nem ülök fel erre a költsünk minél több pénzt ilyen szarokra dumára, amivel tele van a youtube, meg a hd. Csemegekukorica meg legolcsóbb betainos etetőanyag aztán ennyi. Tavaly nem használtam el 6-7 kiló etetőanyagnál többet, ellenben rengeteg csemegekukoricát szoktam venni. Néha próbálkozok ízesített pelletekkel csalizáskor, de nekem a kuki jobban adja."szék kiegészítőkre is el tud menni 50 ezer"
15+ éve ugyanazokat a lomizott kempingszékeket használom. Milyen kiegészítője lehet egy széknek? Sörtartó? Másnak nem látom értelmét, minden más elfér a földön.Én csöves módon pecácok, elég jó eredményekkel. Nem nézek olyan videókat, amiben bonyolultabbnál bonyolultabb készségeket állítanak össze. Összetákolok paraszt módszerekkel egy megfelelő stabil szereléket és szedem ki a halakt. Más még föl se szerelt, amire én már fogom az első halat a homeless felszerelésemmel. Minőségre adok, de nem esek át a ló túloldalára. Ha nem tudok kimenni a kocsitól a partra 1 fordulóval, akkor inkább neki se állok horgászni.
-
-
joe979
aktív tag
-
csƵ
addikt
válasz
DonThomasino #28506 üzenetére
Shimano Kairiki
Én most SpiderWire Stealth Smooth zsinórral fogom kezdeni a szezont. -
jansky1
senior tag
válasz
-
DonThomasino
veterán
Shimano készít fonott zsinórt?
Pergetéshet kéne nekem vmi jo 0,08 vagy 0,1 vastag pergetséhez.
Mit ajánlanátok ? -
zsola32
őstag
válasz
Szeszkazán #28504 üzenetére
a többiek hűsöltek egy sörözöben
-
tepenzed
őstag
válasz
egyébként az nem csak az erős uv miatt volt rajta? nem tudom elképzelni, hogy jobb érzés egy ilyenben, mint pólóban
-
joe979
aktív tag
válasz
Szeszkazán #28501 üzenetére
Sör az olcsóbb
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)