- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireFox1996
addikt
válasz
lazlogogola
üzenetére
Nem csúszkál, mert mindig az orsó rögzítő lábaiba kapaszkodom
Max csak ott a környékén kopik egy kicsit a fólia. -
csƵ
addikt
válasz
lazlogogola
üzenetére
Csónakból nem fogok pecázni.
-
Steady74
Topikgazda
válasz
lazlogogola
üzenetére
Lehet készítek majd egy videót mit tud a Stradic, amit más orsók ebben a kategóriában nem nagyon. Megtekerem a hajtókart, és forog vagy 20 mp-ig... hibátlan, szinte zéró belső ellenállás, tapadásentes fék, jó harcifék, minden, ami kell egy jó matchorsóhoz.
-
Steady74
Topikgazda
válasz
lazlogogola
üzenetére
Igen, ez a Fox olló verhetetlen, 2 éve használom, fonottra, monofilra is tökéletes. Ára miatt nem akartam bedobni, meg igazából monofilra keresett a fórumtárs megoldást.
-
-conrad-
addikt
válasz
lazlogogola
üzenetére
Én egy ilyenen gondolkodom a pergetőtáskámra. Nem vészes az ára és ingyen jönne.
-
afrojack1
senior tag
válasz
lazlogogola
üzenetére
Is-is! Nem rég adtuk el a stégünket! A végén van egy nagy esőházzal! De tavaszal mindig a mély vizen, és a felmelegedő időszakban a homokpadon, nyáron csak is a "dzsumbuj" nádas akadós részen, a kotrásba illetve fel a nád alá!

-
mark!
őstag
válasz
lazlogogola
üzenetére
Ma voltam Haldorádóban, nagyon ki vannak fogyva. Etetőanyag, csali van, orsófalon alig van 10 darab. Bot az van, de nem a középkategória. Walterlandot nem nagyon nézegettem még, csak a Magyar horgász-os hirdetéseket.
-
adrian360
őstag
válasz
lazlogogola
üzenetére
webshop meg a bolti készlet nem ugyan az, sokminden van boltban, ami nincs fent
-
CaNNa3IS
senior tag
válasz
lazlogogola
üzenetére
soroksari walterben melozol?
Nem egy botom van. Most ezt a botot akarom megvenni ebben a meretben ebben a sulytartomanyban.
Lehet felreertheto voltam. -
FireFox1996
addikt
válasz
lazlogogola
üzenetére
jah, nem 1 botot jelent... nálam 9gr-tól egészen 50gr-ig is van. 50gr-osat már teljesen más bottal kell használnom
Így nálam jelenleg is 3 pergető bot muzsikál 
-
CaNNa3IS
senior tag
válasz
lazlogogola
üzenetére
kézben tartottam a botot
Hogy érted hogy nincs ?Olyan botra vágyok ami mellett nem érzem hogy jobb kellene. Nem akarok abba a hülye helyzetbe kerülni, hogy mindenféle 10-20k közötti botot ami tetszik megveszek és lesz egy csomo felesleges eladhatatlan szarom.
-
CaNNa3IS
senior tag
válasz
lazlogogola
üzenetére
ÁÁhh Kemény
-
forras2
őstag
válasz
lazlogogola
üzenetére
Nem vagyunk egyformák
Szerinted ez mészárlás, szerintem meg nem. Hagyjuk is ezt az eszmecserét, mi, ilyen ellentétes szemlélettel, közös utat úgy sem fogunk találni 
-
CaNNa3IS
senior tag
válasz
lazlogogola
üzenetére
+1
Talalunk az emberek kozott is joval karosabb "lenyeket".
Szerintem is eleg gyenge indok az olesre. -
forras2
őstag
válasz
lazlogogola
üzenetére
Az utolsó hozzászólásodon látszik, hogy nem értesz a témához

Vaddisznóból, amit a természet kényelmesen elbír, kb 8× túlszaporulat van Magyarországon.
1 kérdés. Ha Te mezőgazdaságból élnél, és reggel arra kelnél fel, hogy a tegnap elvetett kukoricádból 1 éjszaka alatt feltúrtak a disznók majdnem 2 hektárt, akkor Te mit tennél?
Nem hobbyból van a hivatásos vadászat. Hanem mert az állatok terjeszkedését mértékben kell tartani, már amennyire tudják az emberek. Arról nem beszélve, hogy sok esetben már elfajzott disznókról beszélünk, különböző "hibáik" vannak, amit szaporodással tovább visznek, és maga az állomány csak romlik. -
FireFox1996
addikt
válasz
lazlogogola
üzenetére
Szerintem semmi gond, ha minden a szabályokon belül van.
Ha tudnád, hogy milyen kárt okoznak, és a károkat érő emberek helyében lennél, akkor meg örülnél is ennek...
Ázsiában, vagy ahol ennél vadabbak állatok is élnek, gyakran bemennek az emberek kertjébe szét túrkálni... pl. elefánok, majok... Akár emberi áldozatok is vannak... Nah, ott már örömmel lelővik őket az állatokat
Pár hete volt tv csatornán, hogy japánban egyik térségben évent több majmot kinyílnak (legálisan), mert tönkre teszik a terméseket... -
Jofi81
őstag
válasz
lazlogogola
üzenetére
Köszi! Jövőre már neki is lesz éves területi jegye, mert napijeggyel már nem gazdaságos, hogy mindig el akar jönni...
Még szerencse, hogy két éve megcsinálta a horgászvizsgát is. -
FireFox1996
addikt
válasz
lazlogogola
üzenetére
Izumit JP-ból rendeltem, akkor még 5e ft volt db-ja, a mai árfolyammal akár 6-8e is lehett... (Rapala mai árfolyammal is kb 1500 ft/db, itthon 3300 ft...)
Mindent tudnak hamisítani, így akár mennyire óvatos vagy, netes vásárlással nehezen kerülöd ki...
Izumi gyönyörűen mozog a vízben, mintha igazi halat látnál
-
afrojack1
senior tag
válasz
lazlogogola
üzenetére
is is volt vagy 100 nád most már 10 van de ott az alján a torzsa itt vagy te huzod a halat vagy bemegy a nádba és ennyi!
-
törölt tag
válasz
lazlogogola
üzenetére

-
lakisoft
veterán
válasz
lazlogogola
üzenetére

-
zolynet
veterán
válasz
lazlogogola
üzenetére
nem akkor azt mondja, hogy tedd vagy ne tedd, de ne próóóóbáld!!!

-
lakisoft
veterán
válasz
lazlogogola
üzenetére
Van az a pénz hogy megcsinálják neked
. -
dragonfx
veterán
válasz
lazlogogola
üzenetére
Ja amúgy első orsom egy silstar dr 35 volt. 2 csapos asszem. Egy gorgot kellett benne cserélni 20 év alatt.tavaly óta nem találom. :'( ereklye,emlék volt pedig...:'( a kezdo kis cuccos.
Anno akkor volt 6e asszem.....
Amúgy maga a szerkezet olyan egyszerű völt én simán szetszedtem,generaloztam,feket,belsejét.... -
dragonfx
veterán
válasz
lazlogogola
üzenetére
Kár volt megvenni.pláne ha nem használod.
Az ilyen cuccoknak max vagizas értéke van.
Ha valaki csúcsot akár akkor sem kell 20e fölé mennie.Néztem meg láttam 2500ert is 50es orsot.zebco.t.ami egy jó márka. Igáz egy csapos....de a dám.om is az mégis 5+ éve forog jól. Lehet veszek egyet tartalekba
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Revolut
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Diablo IV
- Milyen okostelefont vegyek?
- Billentyűzet gondom van
- Autós topik
- További aktív témák...
- ASUS Zenbook 14 - 14" 2.8K OLED 90Hz - i5-1240P - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Infinix Hot 12 Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime X570 R7 5700 64GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman S2 TG FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Max csak ott a környékén kopik egy kicsit a fólia.

Steady74