Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• nzozz

aktív tag

válasz vicces1 #99692 üzenetére

Most erre mit mondjak? Nem olvasom mindig 5 percenként a fórumot, hogy azonnal válaszoljak mindenre, van hogy 1-2-3 nap múlva válaszolok vagy várok több véleményre, esetleg sajnálatosan teljesen elfelejtem átolvasni az adott topikot. Jelen esetben amúgy kb. 1 nap telt el. Feltettem egy kérdést, mert tényleg csak szerettem volna megtudni valamit, objektíven, a tényeket és az okokat. Amúgy se az volt a kérdés, hogy jobb-e a Gaggia, hanem hogy ha már jobb, akkor miért jobb, mert az azért kevesebbet volt elemezve, pláne ebben a konkrét összehasonlításban, ami engem érdekelt volna. De lehet, hogy az is volt, csak elsiklottam felettem, mert rákerestem, de nem találtam. Ebben az esetben elnézést kérek, hibáztam.
    Tudom, hogy itt a Gaggia a favorit, de miért kell úgy beállítani, mintha ezzel nekem gondom lenne? Mert nekem pont nem az van? Na bumm. Ettől nem lesz jobb vagy rosszabb egy gép megítélése részemről. Vagy épp miért baj az, hogy nekem meg egy másmilyen gépem van? Sajnos nem vagyok azon a szinten tudásban, tapasztalatban és "hardverben" mint az itteni fórumozók nagy része, ezzel sem tudok mit tenni egyelőre.
    Már tényleg sajnálom, hogy feltettem azt a kérdést, csak reméltem, hogy lehet, úgy beszélni egy akármilyen márkáról (vagy bármiről, ami kapcsolódik a topikhoz), hogy az ne forduljon át egy beszélgetésből vagy esetleg egy egészséges vitából (nem veszekedésből) valamit teljesen negatívba.

Igen, volt már a saját gépemmel kapcsolatban több hozzászólásom is itt, de szinte kizárólag kérdések, viszont igen, előfordult már az is, hogy ajánlottam is valakinek. Egyszer. A múlthéten. Mert nekem épp az volt róla a véleményem, hogy esetleg megfontolandó lehet az aktuális kérdezőnek. De akkor se hiszem, hogy túldicsértem volna. Soha nem adtam el belőle egy darabot se és semmilyen egyéb módon sem származott anyagi vagy más jellegű hasznom ebből, így gondoltam, nem gond, ha ezt akkor leírom. Tévedtem.
    Még egyszer elnézést!

#99657fragola.6035 , #99654Bazsee71: köszönöm szépen a választ! Ne haragudjatok, hogy csak most írok. Elfogadom amit írtatok, hiszen azért kérdeztem itt, tőletek. Nem is tudok ezen felül mást mondani. :R

Új hozzászólás Aktív témák