Hirdetés
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Gőzölés egyáltalán nem fontos. Viszont a Flair vagy Rok a 3. ponton bukik el, hogy külön kell vizet forralni meg töltögetni. Főleg a Flair tűnik nekem macerásnak a tartály elhelyezkedése miatt: vagy nem férsz hozzá, vagy a forró vízzel töltött tartályt kell mozgatni.
Mylord3:
Koxx értette jól, nem kezdő szett volt a kérdés, hanem a teljesen kompromisszum mentes espresso gép
És csak az espresso gép, tehát daráló külön történet (azokkal elég jól képben vagyok).
Én kb. egyformán szeretem a kávé különböző formáit, szóval nekem annyira az espresso nem létkérdés itthonra. De hosszú távon szeretnék egyet, mert szeretem azt is. Viszont nem szeretek bütykölni és kínlódni gépekkel. Nagyon szeretek kísérletezni, de magával a főzéssel, nem a technikával. Szóval inkább v60-azok, ahol a darálót leszámítva fillérekből meg van minden (és akkor elérted kb. a minőség tetejét, nyilván kényelem és "feeling" oltárán még lehet áldozni
), mint hogy vegyek egy "olcsó" espresso gépet. Ahol ugye az olcsó se olcsó, mert 6 számjegy már akkor is (újonnan mindenképp), ha csak azt nézem, hogy ami kijön belőle az vállalható legyen 
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% (1év Garancia) Akár új akksival is kérhető!
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
És csak az espresso gép, tehát daráló külön történet (azokkal elég jól képben vagyok).
), mint hogy vegyek egy "olcsó" espresso gépet. Ahol ugye az olcsó se olcsó, mert 6 számjegy már akkor is (újonnan mindenképp), ha csak azt nézem, hogy ami kijön belőle az vállalható legyen