Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- talmida: My Art II.
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicces1
aktív tag
+Bazsee
Sikerült, igaz papírpohárba, de ez most előírás.
A lényeg: a kávé jó, nem simán jó hanem bitang jó!Duplát kértem, a haver egy cappuccinót.
Cappuccinót 9gr-ból adták, tehát egy szimpla ment bele, a tejhabról nem beszéljünk, ehhez nem értenek.
Az én doppiom vége kicsit szőkült és túl forró volt, nem tudtam elsőre belekortyolni, égette a nyelvem, de amúgy nagyon szép crema és szín fogadott így is.
Aztán ahogy hűlt és kóstolgattam, felcsillant a szemem.
Baromi finom komplex pörköltmagvas érzések. Nem próbálom tovább jellemezni, mert nem értek hozzá, ezt meg kell kóstolni. Eléggé top 3-as az olasz vonalon nálam.
1kg-os van náluk most, de én ezt most nem engedem meg magamnak.
Elvileg hamarosan jön 250gr-os kiszerelés friss pörkölés is Veronából.
2500.-/250gr. - ennek eléggé megörültem.Aki erre jár, próbálja ki!
A presszó szettet egy 75-ös FAEMA 2 karos + Compak őrlőt még a Frasi újította fel, állította be és így adta át a tulajnak. (nekem ezt mondta a hölgy, én ezt elhiszem most)
Ahogy Bazsee írta tényleg tuti a péktermék, 10-kor már el van adva majdnem minden.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest