Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicces1
aktív tag
válasz
bbuffy
üzenetére
Rendelésed másnapján pörkölik max, de a reggelit még aznap, ahogy eddig is, és nem írnák ha nem volna igaz.
Meg vannak feszülve, pörkölnek csomagolnak hétvégén is, de azt csak hétfőn viszi el a csomagos.
"All orders for coffee that are received before 07:30 am GMT will be roasted and dispatched that same day. Any orders received after 07:30 am GMT will carry over to the following day for processing."Másik: itt valamint ezt én is találtam nagyon friss "low-budget" Lavazzakat, (febr. végi és márciusi ) ráadásul ezek több mint iható arabicak, közepes pörik, bár szerintem ezeket sokan ismerjük.
Intersparban is láttam most januárit.Aztán megint más: Későn mentem el a Frasit kóstolni, be volt már zárva, csak benéztem az üvegen át. Az első amit megláttam egy szinte tele babtartály, ez nem tetszett, de holnap lecsekkolom. Amúgy igényesnek tűnt. Ettől még lehet kedvenc lesz.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Spórolós topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple MacBook
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Arch Linux
- Okos Otthon / Smart Home
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest