- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
freaghill
őstag
Ugye vettem egy Graef CM800-as örlőt kicsivel több mint egy éve.
Van egy olyan problémám, hogy ha szétszedem és utána összerakom az örlőt akkor nagyon durva örlemény jön csak le és ha állítok is a finomságon, az sem változtat rajta.
Próbáltam ez a videó alapján szétszedni és összerakni (nem teljesen ilyen az enyém, de ahol nyíl-nyíl találkozott arra figyeltem), de így sem sikerül megoldani.Korábban is volt már ilyen, akkor valamiért egy újabb szétszedés és összeszerelés megoldotta, de most valamiért nem sikerül rájönnöm.
Van valakinek ötlete így távolról, hogy mi lehet a gond?
Ha sikerülne megoldani akkor meg is hirdetném, mert le szeretném cserélni egy Kinura. Vagy ha esetleg így is szeretné valaki, nyugodtan írjon privátot, biztos vagyok benne, hogy így vagy úgy de megegyezünk!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Gumi és felni topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Okos Otthon / Smart Home
- Gitáros topic
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- DOOM - The Dark Ages
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%