Hirdetés

2024. június 18., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Sport, életmód, utazás, egészség  »  Hardcore café (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-21 23:22:24

LOGOUT.hu

Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#90970) Alg válasza Dolphin (#90968) üzenetére


Alg
veterán

Csak amatőr okoskodás (akvarisztikából :B ): az íz szempontjából a legfontosabb valószínűleg a pufferhatás (->keménység), ez befolyásolja hogy mennyire savasodik a kávé, azaz hogy mennyire stabil a kémhatása. Minél lágyabb, annál kevesebb savat tud "elnyelni", annál könnyebben savasodik. Ha egyébként semmi különös nincs benne (a víz magában nem rossz ízű) akkor a többi oldott só majdnem mindegy.

Kb. ezt lehet leszűrni James Busc... Hoffmann kapcsolódó videojából is (bár lehet rosszul emlékszem, régebben néztem)

[ Szerkesztve ]

"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO

Útvonal

Fórumok  »  Sport, életmód, utazás, egészség  »  Hardcore café (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.