- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bluesfan #88896 üzenetére
Nem tudom én sem. Ahogy korábban is írtam a catler 8011-en ami ugye nem egy hightech gép, tökre könnyen tudtam normális latte art minőségű tejkrémet készíteni. Ezzel egyszerűen nem akar összejönni. Vagy túl buborékos, vagy paplanos "tojáshabos", barista ismerő is rápróbált, kicsit küzdött vele, de sikerült neki mintát önteni. Szóval alapvetően nem a gépben van a hiba, csak nagyon határon mozog az, hogy mikor jó a gőz és mikor nem.
Gondoltam kipróbálnám egy 2 v 3 furatos fúvókavéggel mert akkor csökken a gőznyomás a végen és nem csak 1 irányba fúj ki. Összességében 2dl tejet könnyedén megforgat ill felmelegít szóval nem hinném, hogy elfogyna a szufla.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gaming notebook topik
- Gumi és felni topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mobil flották
- Titan Quest II
- Linux kezdőknek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- DJI mini 3 pro + fly more kit + egyeb
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- DJI Goggles Integra Motion Combo - drón szemüveg +DJI RC Motion 2 kontroller
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest