- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Pajac: Mi volt a legrosszabb, amire mezítláb léptél?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mutyi
senior tag
válasz
Kávé Kálmán
üzenetére
Nos igen, sajnos nem a legmodernebb csomagolásban van a bácsi kávéja, de én is ezen agyaltam,hogy a következő alkalommal a felét eleve oda fogom adni egy havernak, hogy csak 250gramm maradjon belőle,mert az egy hét alatt elfogy. Továbbá ha azt is szétporciózom több részletbe, akkor annyira nem lehet rossz.
Lehet hülye kérdés de azért megkérdezem tőletek,hogy ti szoktátok-e felhasználni a zárható szelepes zacskókat más-más kávéhoz többször?
Kimosni nyilván nem akarom ezeket a jó minőségű zacskókat, viszont szépen kiöntöm belőle az alját és kicsit szellőztetem is. Szerintetek ront a friss kávé minőségén, ha beletesszük egy ilyen használt zacskóba?
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Fehér Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 100% Aksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest