Hirdetés
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomasrc
aktív tag
válasz
72lakiluk
üzenetére
A tapasztalatotok után ezt furcsállom én is.
Habár én nem ragaszkodok ahhoz, hogy grammra pontosan 1:2 arány legyen, csak annyi, hogy maradjon 1:2 - 1:3 között és ez eddig így is volt, lehet, hogy azért, mert túltömörítek (lehet egyáltalán túltömöríteni?)? Ha leveszek 2 fokozatot, akkor lungo folyik le, ha emellé még nagyon finomra veszem a tömörítést (tényleg csak megnyomom picit), akkor még talán lefolyik egy normale, de akkor tényleg figyelnem kell arra, hogy úriember legyek a tamperrel. 12-es alá viszont határozottan nem tudok menni, mert ott még tömörítés nélkül sem hajlandó lefolyni értelmes adag (értsd.: ha le is folyik valami, az nem éri el az 1:1 arányt sem). És mondom, mindez úgy, hogy anno sötét pörkölésű Lucafféval állítottam be és most világos kávéval használom. Nem is értem.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Jura E6 Piano Black automata kávéfőző eladó
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- DeLonghi Magnifica S I Gőzölőkar I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- Saeco Syntia digitális automata kávéfőző szálcsiszolt fém burkolattal
- Krups EA 877d10 Intuition Experience+ automata kávéfőző
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i7-12850HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Dell Inspiron 7306 2 in 1 4K 360 touch, i7 1165G7, 16GB, 512GB, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16 GB RAM 2256X1504 érintőkijelző Garancia
- Lenovo T14 Gen3 I5 1245U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Habár én nem ragaszkodok ahhoz, hogy grammra pontosan 1:2 arány legyen, csak annyi, hogy maradjon 1:2 - 1:3 között és ez eddig így is volt, lehet, hogy azért, mert túltömörítek (lehet egyáltalán túltömöríteni?)? Ha leveszek 2 fokozatot, akkor lungo folyik le, ha emellé még nagyon finomra veszem a tömörítést (tényleg csak megnyomom picit), akkor még talán lefolyik egy normale, de akkor tényleg figyelnem kell arra, hogy úriember legyek a tamperrel. 12-es alá viszont határozottan nem tudok menni, mert ott még tömörítés nélkül sem hajlandó lefolyni értelmes adag (értsd.: ha le is folyik valami, az nem éri el az 1:1 arányt sem). És mondom, mindez úgy, hogy anno sötét pörkölésű Lucafféval állítottam be és most világos kávéval használom. Nem is értem.