- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
paljoc
tag
válasz
Bazsee71
üzenetére
"a mai világban pedig komoly marketing, hype nélkül akármennyire jó vagy, nem lehet érvényesülni."
Ezt megerősítem, magam pl. a nulla marketinget és hype-ot testesítem meg egy személyben, egész egyszerűen egyáltalán nem értek az efféle varázslatokhoz, semmit sem reklámozok vagy ajánlok, FB-ra alig posztolok valamit, aki megkeres/talál azt kiszolgálom, ennyi, sőt ezt még fokozni is tudom, volt már hogy úgy ítéltem meg, más portékájával jobban járna a leendő vásárló és pl. a Casmo-hoz irányítottam. /pl. filter esetén
/Nagy kitörésről, forgalom növekedésről, és egyéb huncutságokról így értelemszerűen nem is beszélhetünk, de megmondom őszintén, azért "elvagyok" így is.

Hovatovább szeretnék egy olyan világban élni, ahol egy becsülettel és tisztességgel végzett korrekt munka elegendő a boldoguláshoz, mindenféle egyéb hókuszpókusz nélkül, bár akkor nem tudom hogy aki a marketing meg reklám bizniszben érdekelt mit csinálna, hisz az is munka, abból is élnek emberek és bizonyára lehet tisztességesen csinálni, szóval hülyeség is amit mondtam, de azért én elelmélkedtem rajta!
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
- Bontott Bosch Smart Home Intelligens radiátor termosztát II / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 13 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
/