Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- sziku69: Szólánc.
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mutyi
senior tag
Reggel készítettem volna egy szokásos szimpla espressot,de a lefolyás egyáltalán nem volt szép, pedig minden ugyanaz a beállítás volt mint tegnap is,amikor még teljesen rendben volt.
Semmit sem állítottam, pid is 95 fokon, 8 gramm kávé, marzocco szűrő,41-es tamper és az új darálóm.Megkóstoltam a kávét miután nem volt valami szép és egy fura égett,gumis ízt éreztem benne. De nem olyat,amikor esetleg megég vagy ha megégett,akkor nagyon durván,mert szinte csípte a nyelvem.
Képtelen voltam meginni, az agyam mondta hogy ne. Készítettem egy másikat,de az is ugyanolyan égett,gumis,csípős.
A gép tök tiszta, egy hete cseréltem benne fejtömítést,bár ezzel nem vagyok megelégedve mert sokszor alig tudom ráhúzni a portafiltert, főleg az új naked kart. Ez elvileg gyári tömítés és sokkal puhább volt újonnan, mint a régi.
Gondoltam arra is hogy esetleg a fejtömítést oldja ki,de ha jól gondolom nem is érintkezik a víz a tömítéssel.
Ha üresen indítom a gépet, szépen jön a felsőszűrőn a víz,meg is kóstoltam, de nem éreztem semmi mellékízt.
Viszont most lehet csak önpara,de kikapcsolás után a gép még 1-2 percig időnként ilyen kis gőzt/füstöt engedett ki a borítás és a ház közötti részen. Lehet máskor is szokta és sima gőz,de érzem hogy nem kóser vele valami.
Kiviszem a kertbe és ott tesztelem és húzok vele majd duplát,megnézem milyen lesz. Ha kigyullad,akkor ott tegye.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Hét hőcső és két torony? A Thermalright nem viccel.
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Tesla topik
- LEGO klub
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- CES 2026: hivatalosan is kettészakítja a PC-s kézikonzolok piacát a Lenovo
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- HDZero goggle + dronok
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral (2-3-3 töltéssel) +táska
- Philips Sonicare Diamond Clean HX922W ultrahangos elektromos fogkefe + fogkefék
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ÚJÉVI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4113
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest