Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- sziku69: Szólánc.
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deadzone41
őstag
válasz
cotagg
üzenetére
Tegyük hozzá, hogy az, hogy a kationos gyantával ioncserélt víz nem jó, csak az én elméletem. Nem tudom mennyire befojásolja az ízeket, valamint élettanilag hogy hat. Létezik a kevert ágyas gyantás ioncserélés is, ami valszeg egy drágább eljárás, és ez nem ad hozzá semmit a vízhez, csak kiveszi belőle a Ca-t és Mg-t, de a vizek palackjain nem találod meg, hogy hogyan készült. Az angol oldalak erre miért nem figyelmeztetnek, fogalmam sincs
.
A legegyszerűbb az, ha valaki kicsit is komolyan gondolja ezt a dolgot, vesz egy RO vízszűrőt 15-50 ezerért, és nincs több műanyag szemét termelés vsz.Parci: Pécsi vagyok, sanjnos nem sűrűn járok Pesti kávézókba, így nem tudom. Gyanítom csak filtereznek velük, vagy csókosoknak húznak vele presszót is.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
.