- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
meander
tag
válasz
Deadzone41
üzenetére
Ez a cikk ugye épp az ellenkezőjét írja, mint amit én fent tapasztaltam. A meglepetést számomra az okozta, hogy korábban nekem is az oldódás növelése hozta, illetve a kávé for dummies is azt tanítja, hogy ebben az esetben keserűnek kellene lennie. Na mindegy, ha nem is értem miért de hasznos tapasztalat volt. Ilyen bántóan savanyú ízt még soha nem éreztem.
@Parci igen ennek az előáztatás egyáltalán nem segített, olyannyira, hogy még a lefolyás is szebb volt rövidebb előáztatással.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4360, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, szép állapot 87% akku (317 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest